Opleidingen voor ambitieuze koks
Je bent chef, sous-chef of chef de partie. Of je droomt ervan om daar te raken. Eén ding is zeker: jij wil vooruit. Daarom krijg jij van ons een pakket gratis opleidingen: een mix van praktijk en theorie. Voedselveiligheid, keukenorganisatie, receptontwikkelingen, nieuwe smaken en rendabele menu's: alles wat je sterker maakt als kok, of je nu net begonnen bent of al jaren meedraait. Ontdek het aanbod, het is gratis.
De gratis opleidingen van Horeca Forma zijn voor horecawerknemers in loondienst en hun werkgevers. Dat komt omdat ze gefinancierd worden via de RSZ-bijdragen. Elke opleiding duurt één dag. Deelnemen via het open opleidingsaanbod of vanaf 6 personen in de zaak als bedrijfsopleiding.
Ontdek de opleidingen
Inspiratie nodig voor je gerechten? Volg een opleiding
Leer bij en experimenteer aan de zijde van topexperts zoals Pieter-Jan Lint, Piet van Steenbergen, Maarten van Essche, Donald Deschagt, Natalie Schrauwen, Sebastian Sandor, Ae Jin Huys en andere. Voor zowel beginnende als ervaren medewerkers in de keukenbrigade. Schrijf nu in:
Van basissaus naar grensverleggende saus
Fermentatietechnieken aanleren en perfectioneren
Lunchpower: inspiratie voor elke lunchkaart
Ontdek de Koreaanse keuken en haar toepassingen
Wildbereidingen
Soep met een plus
Ontbijt en brunch als moneymakers
Van brood tot dessertjes: volg een opleiding
Klik op de opleiding en schrijf je in:
Zoete en hartige ijsbereidingen
Desserten: een sterke basis
Pimp je koffiegarnituren en gebak voor extra beleving
Desembrood met karakter (bake-off)
Ontbijt en brunch als moneymakers
Plant-based koken: desserten en zoetigheden
Versterk jezelf als leidinggevende
Leidinggeven, het is part of the job. Versterk jezelf met deze opleidingen:
Effectief communiceren: tips en tricks
Een vliegende start als leidinggevende
Hoe de samenwerking in goede banen leiden?
Je doet meer dan koken alleen: versterk je skills
Een kok doet meer dan koken alleen. Versterk je skills: