Voordelen van bedrijfsopleidingen

  • Je wil meerdere werknemers (eventueel incl. jezelf) dezelfde opleiding laten volgen. 8 deelnemers (werkzaam in PC 302) is het minimum. Geraak je daar niet aan? Geen paniek, je kan ook een groep vormen met werknemers van een concullega-horecazaak.

  • Je wil je eigen materiaal gebruiken bij praktische trainingen. Bv. je eigen espressotoestel bij een barista-training. Of je eigen machines en toestellen bij een kookworkshop.

  • Je wil de datum zelf kunnen bepalen. Plan de opleiding wanneer jij er nood aan hebt!

  • Je zoekt een toffe, leerrijke activiteit die de band tussen de collega's versterkt.

  • Je zit met specifieke problemen of uitdagingen waar je in de opleiding graag op focust.

Vroeger gaf ik zelf alle trainingen, nu schakel ik 4x per jaar een expert van Horeca Forma in. Die geeft voorbeelden die ik zelf niet ken en heeft een frisse kijk op de zaken. Als je in je eigen wereldje blijft circuleren, dan stopt het leren. Je moet van iedereen leren. Tegelijk leren de trainers van Horeca Forma ook weer van ons, want ik deel ook kennis met hen. Die kruisbestuiving, dat is interessant!

Wim Ballieu, oprichter Balls & Glory

Je bedrijfsopleiding aanvragen

Interesse in een opleiding bij jou in de zaak?

Laat je gegevens achter in het webformulier en we contacteren je snel

Naar het aanvraagformulier

Tip: vorm een groep met concullega's

Je hebt interesse in een bedrijfsopleiding, maar hebt te weinig medewerkers (in PC 302) om een groep te vormen? Daar hebben wij een plezante oplossing voor. Als jij dat ziet zitten, dan kan je ook medewerkers uit andere, kleinere horecazaken betrekken. Spreek dus je buurman eens aan. Misschien kampt hij wel met dezelfde problemen, zit hij met dezelfde vragen of heeft hij dezelfde interesses. Dan kan je samen een groep vormen. Let wel: De 8 deelnemers moeten allemaal werken in het PC 302 voor de horeca.

Welke opleidingen?

Zo goed als ... alle opleidingen van Horeca Forma kunnen  georganiseerd worden op de werkvloer!

Heb je momenteel geen interesse in een bedrijfsopleiding, neem dan een kijkje in de algemene opleidingskalender.