Waarom een bedrijfsopleiding?

  1. Je wil met meerdere werknemers dezelfde opleiding volgen op hetzelfde moment. De groep mag bestaan uit werknemers van verschillende horecazaken.
  2. Je wil je eigen materiaal gebruiken bij praktische food of drinks trainingen. Bijvoorbeeld je eigen espressotoestel bij een barista-training of je eigen keukentoestellen bij een kookworkshop.
  3. Je wil de opleiding organiseren op het juiste moment op de juiste plaats. Geen verplaatsingen en minder gepuzzel met uurroosters! Vraag je bedrijfsopleiding wel tijdig aan: zes weken op voorhand is de richtlijn.
  4. Je zoekt een toffe activiteit die de band tussen de collega’s versterkt en tegelijk ontzettend leerrijk is.
  5. Je zoekt een opleiding met een 'tikkeltje meer': afgestemd op jouw specifieke noden, met veel ruimte voor eigen vragen en uitdagingen.
Koreaanse keuken 8

Vanaf hoeveel deelnemers?

We organiseren gratis bedrijfsopleidingen voor groepen van minstens 8 deelnemers (vaste werknemers in Paritair Comité 302). Bij kleinere horecabedrijven (tot dimensiecode 3, max 19 vaste werknemers in dienst) is het minimumaantal verlaagd naar 6 deelnemers.

  • De werkgever zelf wordt meegeteld om het minimumaantal te bereiken.
  • De groep van 6 of 8 vaste werknemers mag nog verder aangevuld worden met jobstudenten en flexijobbers.
  • De groep mag bestaan uit werknemers van verschillende horecazaken. Praat erover met andere horecaondernemers uit je buurt.

Tip: vorm een groep samen met werknemers uit een andere horecazaak

Is je team te klein om tot het absolute minimum van 6 deelnemers te komen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Je kan een andere horecazaak bij je plannen betrekken om zo het minimumaantal te bereiken. Is dat voor jou geen optie? Dan is het beter om je medewerker(s) in te schrijven in het open kalenderaanbod.

Vroeger gaf ik zelf alle trainingen, nu schakel ik 4x per jaar een expert van Horeca Forma in. Die geeft voorbeelden die ik zelf niet ken en heeft een frisse kijk op de zaken. Want als je in je eigen wereldje blijft circuleren, dan stopt het leren.

Wim Ballieu, oprichter Balls & Glory

Een bedrijfsopleiding aanvragen

Interesse in een gratis opleiding bij jou in de zaak?

Laat je gegevens achter in het webformulier en we contacteren je snel.

Naar het aanvraagformulier

Welke opleidingen?

Alle opleidingen van Horeca Forma kunnen georganiseerd worden op de werkvloer, onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de trainer natuurlijk. Doe je aanvraag daarom minstens 6 weken op voorhand. Twijfel je over de opleiding die je zoekt? Geen probleem, omschrijf je vraag in het aanvraagformulier en onze vormingsconsulent gaat samen met jou op zoek naar een passende opleiding.

Onze bedrijfsopleidingen zijn gratis.

Een gesprek over de mogelijkheden?

Onze vormingsconsulenten staan voor je klaar. 

Jens Zutterman

Vormingsconsulent West-Vlaanderen

Tatyana Yugay

Vormingsconsulent Oost-Vlaanderen

Rein De Maeyer

Vormingsconsulent Antwerpen

Ruben Van Huyck

Vormingsconsulent Vlaams-Brabant & Limburg

Johanna Rijcken

PROJECTVERANTWOORDELIJKE

Bedrijfsopleiding aanvragen

Toon je interesse.

Aanvraagformulier gratis bedrijfsopleiding

Heb je momenteel geen interesse in een bedrijfsopleiding, neem dan een kijkje in de algemene opleidingskalender.