Deze opleidingen worden het meest bekeken op onze website

September is een belangrijke maand voor ons, want dan schieten de trainingen uit de startblokken. Dus wilden we wel eens weten welke opleidingen jullie interesse wekken. Dit is de top 5 van meest bezochte opleidingen op onze website.

Wespen op het terras? Dit doe je eraan

Nooit meer last van wespen met dit spotgoedkope ingrediënt.

10 tips voor een perfecte klachtenbehandeling

Gasten zijn altijd op zoek naar een topervaring. Wanneer er iets tegenvalt, zal jij als horeca professional dat als eerste horen. Een goede klachtafhandeling bestaat uit meer dan enkel 'sorry'.

Geef je kaasplankje een make over

Wil je echt opvallen met een culinair kaasplankje? Lees dan deze tips. En vooral: check onze nieuwe kaasopleiding met Kaasmeester Ann Keymeulen.

Vacature vormingsconsulent regio Limburg

Geboren netwerker, enthousiaste opleidingspromotor én een groot hart voor horeca? Horeca Forma is op zoek naar een vormingsconsulent voor regio Limburg.

5 gênante Franse taalfouten in de bediening

Wat kennis van het Frans komt altijd van pas, zeker als je werkt in de horeca. Deze 5 gênante taalfouten vertellen je waarom.

Kansen geven aan nieuw horecatalent

Werkgever in de horeca en op zoek naar gemotiveerde stagiairs? Het project Hospitality Heroes zet in op duurzame tewerkstelling in de Antwerpse horeca.

Werkzoekend? Volg een opleiding hulpkok

Sta je graag in de keuken, hou je van horeca en woon je rond Mechelen? Dan is een carrière keukenmedewerker of hulpkok in misschien wel iets voor jou!

Werkzoekend? Volg een opleiding bartender

Zegt een carrière als bartender jou wel iets? Volg een opleiding in Antwerpen en leer de beste drankjes serveren.

Vacature administratief medewerker (M/V)

Kijk jij uit naar een job die sterk beroep doet op jouw administratieve en communicatieve skills? Neem je initiatief en heb je een hands-on-mentaliteit? Dan ben jij misschien de administratief medewerker die wij zoeken!

De ultieme horeca playlist

Welke tunes draaien die horecafans? Beluister het op onze Spotify afspeellijst.

Recepten van onze trainers

Bij Horeca Forma trakteren we graag! Met leuke opleidingen, goeie tips en bakken inspiratie. Af en toe gooien we er een receptje tussen. Zoals nu, want je krijgt van ons twee originele recepten van Ann Vansteenkiste en Pieter-Jan Lint.