Medewerkers behouden

Medewerkers rekruteren

Moeite om horecapersoneel te vinden? Schakel dan je eigen medewerkers in!

Verloopt jouw zoektocht naar goed personeel wat stroef? Gooi het eens over een andere boeg met ‘via-via-werving’ en wie weet boek je hiermee wél goede resultaten. Met ons stappenplan kan je er onmiddellijk mee aan de slag!

7 slimme manieren om meer mensen te bereiken met je vacature

Normaalgezien opent de horeca op 1 mei weer de deuren. Misschien zoek je extra volk om je zomerplannen te realiseren? Wacht dan niet met de verspreiding van je vacature(s) en volg ons advies om meer kandidaten te bereiken.

10 geboden van een sterke (horeca) vacaturetekst

De jacht op nieuwe medewerkers is geopend. En wie de juiste wapens in handen heeft, heeft meer kans om de buit binnen te halen. Laten we beginnen bij het begin: het opstellen van je vacaturetekst. Samen met de experts van Jobkitchen schreven we deze 10 geboden van een sterke vacature. Let the battle begin!

Rekruteren via Instagram: download je inspiratiebundel

Je deelde je vacature alvast via jobwebsites? Super! Nu kan je ook nog je Instagramprofiel inzetten. Grote kans dat een kandidaat je pagina komt inspecteren. Of dat er potentiële sollicitanten onder je volgers zijn. Maar hoe zorg je nu voor een aantrekkelijk profiel? En hoe overtuig je werkzoekenden met je posts?

Tewerkstellingsmaatregelen in de horeca

Deze tewerkstellingsmaatregelen geven je het nodige (financiële) duwtje in de rug om werkzoekenden met verschillende profielen aan te trekken!

Aanbevolen opleidingen op maat van leidinggevenden

Voor een vlotte start

Al aangemeld op de thema nieuwsbrief Werkbaar Werk?

Wil je als leidinggevende of werkgever meer aandacht hebben voor werkbaar werk? Meld je dan zeker aan voor onze thema nieuwsbrief voor 6 maanden lang nieuwe inzichten.

Maandelijks één interessante blog in je mailbox

Hoe goed scoor jij op werkbaar werk?

Hoe werkbaar is je job? Hoe is het gesteld met de werkbaarheid bij jou in de onderneming? Beantwoord enkele simpele vragen en krijg meer inzicht in jouw situatie.

Doe de test