Opleidingen voor vakmensen in de horeca

Werk je in de horecasector (PC 302) of stel je mensen te werk in de horeca? Dan helpt Horeca Forma jou en je bedrijf vooruit met een gevarieerd opleidingsaanbod voor personeel. Meedoen is gratis. Het resultaat proef je meteen.

Een training volgen?

Kies uit 100 inspirerende trainingen waar je in korte tijd veel van opsteekt. Gratis deelname voor horecawerknemers in PC 302.

Vind een opleiding in ons aanbod

Een training organiseren in je zaak?

Dat kan vanaf 8 deelnemers!

Meer info over de formule 'bedrijfsopleiding'

Horeca Forma stelt haar opleidingen uit

In de strijd tegen corona hebben wij ook alle opleidingen van de maand april uitgesteld. Intussen werken wij ook aan een online aanbod. Houd onze kanalen in de gaten voor updates.

6 redenen om te leren bij Horeca Forma

Zien we je binnenkort in één van onze trainingen?

Veelgestelde vragen

Hoe kan je inschrijven? Waar gaan onze opleidingen door? Wat betekent 'PC 302'? Voorzien wij lunch? .... Lees hier het antwoord op deze en andere praktische vragen.

Horeca Forma magazine #1

Wij willen horecamensen inspireren, ondersteunen en versterken. Dan doen we met opleidingen, maar ook met frisse ideeën, advies en inspirerende verhalen. Daarom dit magazine: kraakvers, licht verteerbaar en van eigen kweek. Laat het smaken!

Terugbetaling studies in volwassenenonderwijs

Werk je in de horeca (PC 302) en volg je een horecageraleerde opleiding in een erkend CVO? Dan betaalt Horeca Forma 50% van jouw inschrijvingsgeld terug. Ontdek hoe je jouw premie kan innen.

De top 10 opleidingen van 2019

Hier zijn ze dan: de 10 Horeca Forma-opleidingen die jullie in 2019 het meest volgden. Omdat ze bijzonder populair zijn, of simpelweg onmisbaar zijn voor een succesvolle toekomst in de horeca. We zetten ze op een rijtje, in stijgende lijn.

Binnenkijken in onze opleidingen?

Deze training zelf meemaken? Dit zijn de data en locaties van de training Mocktails & health drinks.

Interesse in de technieken van de plantaardige keuken? Bekijk de data en locaties van de opleidingenreeks Plant-Based Fine Dining

Meer dan 100 gratis opleidingen voor vakmensen in de horeca

Vind je opleiding