Opleidingen voor vakmensen in de horeca

Werk je in de horecasector (PC 302) of stel je mensen te werk in de horeca? Dan helpt Horeca Forma jou en je bedrijf vooruit met een gevarieerd opleidingsaanbod. Meedoen is gratis. Het resultaat proef je meteen.

Een training volgen?

Kies uit 100 inspirerende trainingen waar je in korte tijd veel van opsteekt. Speciaal voor horecawerknemers in PC 302.

Zoek in ons aanbod

Een training organiseren in je zaak?

Vanaf 8 deelnemers kan de opleiding doorgaan in jouw zaak.

Vraag een bedrijfsopleiding aan

Horeca Forma magazine #1

Wij willen horecamensen inspireren, ondersteunen en versterken. Dan doen we met opleidingen, maar ook met frisse ideeën, advies en inspirerende verhalen. Daarom dit magazine: kraakvers, licht verteerbaar en van eigen kweek. Laat het smaken!

6 redenen om te leren bij Horeca Forma

Zien we je binnenkort in één van onze trainingen?

Proef van de Culinaire Passie

Update: bekijk hier het programma najaar 2019. Tijdens de workshops "Culinaire Passie" proef je van meesterlijke producten en maak je kennis met meesters in de wereld van gastronomie en hospitality.

Terugbetaling studies in volwassenenonderwijs

Werk je in de horeca (PC 302) en volg je een horecageraleerde opleiding in een erkend CVO? Dan betaalt Horeca Forma 50% van jouw inschrijvingsgeld terug. Ontdek hoe je jouw premie kan innen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan je inschrijven? Waar gaan onze opleidingen door? Wat betekent 'PC 302'? Voorzien wij lunch? .... Lees hier het antwoord op deze en andere praktische vragen.

Binnenkijken in onze opleidingen?