Voorbeeldtrajecten: opleidingen combineren = non-stop leren
Onze gratis opleidingen zijn kort en krachtig. Toch zijn er ook heel wat opleidingen die je zelf kan combineren tot een traject van enkele dagen. Omdat ze logischerwijs perfect op elkaar aansluiten. Enkele voorbeeldtrajecten.
Deze opleidingstrajecten organiseren we het hele jaar door (m.u.v. de vakanties). Op de website vind je de geplande data van elke opleidingsmodule uit het traject, en dit voor de komende 5 maanden. Neem dus regelmatig een kijkje voor nieuwe data. Schrijf je apart in voor elke opleidingsmodule. Deelname is gratis, voor wie er recht op heeft.
Heb je vragen? Laat het weten via opleidingen@horecaformavlaanderen.be.
Voorbeeldtraject Barista
Leer je koffiemachine beter kennen en ontdek wat er allemaal nodig is om de perfecte kop koffie te zetten. Dit traject bestaat uit drie vrijblijvende opleidingsmodules. Gratis voor werknemers in de horecasector.
Voorbeeldtraject plant-based koken
Plantaardige gastronomie zit in de lift. Tijdens dit opleidingstraject met chefkok Pieter-Jan Lint (restaurant Amaranth) leer je stap voor stap de technieken die eigen zijn aan plantaardig koken, net zoals de specifieke ingrediënten.
Voorbeeldtraject finance
Eén dag bijscholing levert op termijn veel meer op dan één dag koken. Zeker als het gaat over essentiële thema’s zoals foodcostberekening en prijszetting. Cijferkampioen en chefkok Dany Dhollander verwelkomt je in dit gratis opleidingstraject voor restaurant- of brasserieuitbaters en chefkoks.