Food

Opleidingenreeks Plant-based Fine Dining

Breng vernieuwing in je keuken met de plantaardige technieken en recepten van Pieter-Jan Lint. Een expertise die hij graag met jou deelt.

4 dagen Voor alle niveaus Snel volzet

Over deze opleiding

De plantaardige keuken is hot. Door creatieve plantaardige opties aan te bieden, kan je nieuwe klanten voor je winnen. Ook veel vleesliefhebbers trekken hun neus niet langer op voor ‘veggie’ of ‘vegan’. Ja, ook hun harten (en magen) kan je veroveren met lekkere bereidingen van groenten, fruit, granen, ...

Maar hoe begin je daaraan? Met de hulp van chef Pieter-Jan Lint natuurlijk. Hij weet als geen ander hoe je lekker en verfijnd kookt zonder geraffineerde suikers en dierlijke producten. Met veel smaak, kleur en textuur. Eenmaal je het in de vingers hebt, is dat makkelijker dan gedacht!

4-delige opleidingenreeks

  • Op dag 1 leer je de basistechnieken van de plantaardige keuken (deze dag is verplicht voor het volgen van de andere onderdelen).
  • Op dag 2 maak je gastronomische bordjes met seizoensgroenten.
  • Dag 3 staat in het teken van pekelen, fermenteren, kiemen en drogen.
  • Op dag 4 leer je plantbased desserten en zoetigheden bereiden.

Trainer

Pieter-Jan Lint. Meer weten? Bezoek de website van Pieter-Jan Lint.

Agenda

Opleidingenreeks Leuven

  • maandag 16 maart - 10:00 - 16:00

  • maandag 20 april - 10:00 - 16:00

  • maandag 4 mei - 10:00 - 16:00

  • maandag 15 juni - 10:00 - 16:00
Leuven

Dishcover, Tervuursesteenweg 3C

(Google Maps)

Betalend parkeren. Ringbus Leuven station.

Opleidingenreeks Merelbeke

  • donderdag 23 april - 10:00 - 16:00

  • donderdag 7 mei - 10:00 - 16:00

  • donderdag 28 mei - 10:00 - 16:00

  • donderdag 4 juni - 10:00 - 16:00
Merelbeke

Atelier 833, Hundelgemsesteenweg 833 A, 9820 Merelbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Inschrijven bijna volzet

Opleidingenreeks Antwerpen

  • maandag 11 mei - 10:00 - 16:00

  • maandag 18 mei - 10:00 - 16:00

  • maandag 25 mei - 10:00 - 16:00

  • maandag 8 juni - 10:00 - 16:00
Antwerpen

Chefs Academy: METRO Antwerpen Noord, Spitsenstraat 36 B, 2030 Antwerpen

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.