Food

Opleidingenreeks Plant-based Fine Dining Nieuw

Breng vernieuwing in je keuken met de plantaardige technieken en recepten van Pieter-Jan Lint. Een expertise die hij graag met jou deelt.

4 dagen Voor alle niveaus Snel volzet

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

De plantaardige keuken is hot. Door creatieve plantaardige opties aan te bieden, kan je nieuwe klanten voor je winnen. Ook veel vleesliefhebbers trekken hun neus niet langer op voor ‘veggie’ of ‘vegan’. Ja, ook hun harten (en magen) kan je veroveren met lekkere bereidingen van groenten, fruit, granen, ...

Maar hoe begin je daaraan? Met de hulp van chef Pieter-Jan Lint natuurlijk. Hij weet als geen ander hoe je lekker en verfijnd kookt zonder geraffineerde suikers en dierlijke producten. Met veel smaak, kleur en textuur. Eenmaal je het in de vingers hebt, is dat makkelijker dan gedacht!

4-delige opleidingenreeks

  • Op dag 1 leer je de basistechnieken van de plantaardige keuken (deze dag is verplicht voor het volgen van de andere onderdelen).
  • Op dag 2 maak je gastronomische bordjes met seizoensgroenten.
  • Dag 3 staat in het teken van pekelen, fermenteren, kiemen en drogen.
  • Op dag 4 leer je plantbased desserten en zoetigheden bereiden.

Trainer

Pieter-Jan Lint. Meer weten? Bezoek de website van Pieter-Jan Lint.

Agenda

Opleidingenreeks Leuven

  • maandag 7 oktober - 10:00 - 16:00

  • maandag 21 oktober - 10:00 - 16:00

  • maandag 18 november - 10:00 - 16:00

  • maandag 25 november - 10:00 - 16:00
Leuven

Dishcover, Tervuursesteenweg 3C, 3000 Leuven

(Google Maps)

Betalend parkeren. Ringbus Leuven station.

Opleidingenreeks Brugge

  • dinsdag 15 oktober - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 5 november - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 26 november - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 10 december - 10:00 - 16:00
Brugge

Syntra West - Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge

(Google Maps)

Gratis parking op de campus.  

Opleidingenreeks Genk

  • dinsdag 3 december - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 17 december - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 4 februari - 10:00 - 16:00

  • dinsdag 11 februari - 10:00 - 16:00
Genk

Cucina de Luca, Marcel Habetslaan 25, 3600 Genk

(Google Maps)
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.