Food

Ontdek de Koreaanse keuken en haar toepassingen Nieuw

Voor velen misschien nog onbekend terrein maar de Koreaanse keuken is aan een opmars bezig. Vraag maar aan chef Ae Jin Huys, die je tijdens deze opleiding onderdompelt in de gezonde eetcultuur waarin gefermenteerde groenten de hoofdrol spelen.

één dag Voor alle niveaus

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

In deze opleiding leer je de Koreaanse eetcultuur kennen. Kimchi, of gefermenteerde groenten, is wel het bekendste Koreaans gerecht maar deze keuken is diverser dan dit. Aan de hand van de verschillende Koreaanse ingrediënten en smaakmakers ga je zelf aan de slag. Je leert diverse technieken en bereidingen uit de Koreaanse keuken.

Wat ga je leren?

  • Je wordt ondergedompeld in de Koreaanse foodfilosofie
  • Kennismaking met de verschillende Koreaanse smaakmakers en ingrediënten
  • Je leert de technieken uit de Koreaanse keuken
  • Je gaat aan de slag met verschillende bereidingen
  • Je leert dit te integreren in je (Westers/klassiek) menu mét juiste prijszetting

Trainer

Ae Jin Huys

Chef bij Mokja, Koreaanse catering en pop-ups, auteur van het boek KIMCHI. 

Agenda

Ontdek de Koreaanse keuken en haar toepassingen

  • dinsdag 30 maart 2021 - 10:00 - 16:00
Beringen

Berghoff Belgium, De Weven 3, 3583, Beringen

(Google Maps)
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je ontvangt een getuigschrift van Horeca Forma.