Food

Wildbereidingen

Het wildseizoen, voor veel koks een gastronomisch plezier. Breng de smaak en de kleur van de herfst op het bord van jouw gasten. 

één dag Voor alle niveaus Nieuwe recepten!

Over deze opleiding

Wild is het seizoensproduct bij uitstek. Je wil toch ook dat gasten die op zoek zijn naar duurzame en lekkere gerechten, bij jou aankloppen? Wat kennis over dit edele vlees is dus zeker op zijn plaats.

In deze opleiding ligt de nadruk op het maken van hedendaagse wildgerechten. Wat dacht je van een ravioli met haas of fazant op Oosterse wijze?

Wildgerechten hoeven trouwens helemaal niet duur te zijn. Met wat inzicht in de juiste samenstelling van gerechten, maken we wild toegankelijk voor iedere horecazaak. 

Wat ga je leren?

  • Verschillende gerechten & welk wild je hiervoor gebruikt
  • Hoe je het vlees beoordeelt op kwaliteit
  • Correcte technieken om wild te bereiden, zoals ontbenen en versnijden
  • De foodcost & prijszetting van wildgerechten berekenen

Trainer

Dany Dhollander

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.
Toon je interesse
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.

 

Wild duur? Niet noodzakelijk! Nog meer misverstanden over wild ontkracht in onze blog.