Food

Wildbereidingen

Het wildseizoen, voor veel koks een gastronomisch plezier. Breng de smaak en de kleur van de herfst op het bord van jouw gasten.

één dag Voor alle niveaus Nieuwe recepten!

Wie heeft recht op de gratis opleidingen van Horeca Forma?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers, extra's en werkstudenten)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Over deze opleiding

Wild is het seizoensproduct bij uitstek. Je wil toch ook dat gasten die op zoek zijn naar duurzame en lekkere gerechten, bij jou aankloppen? Wat kennis over dit edele vlees is dus zeker op zijn plaats.

In deze opleiding ligt de nadruk op het maken van hedendaagse wildgerechten. Wat dacht je van een ravioli met haas of fazant op Oosterse wijze?

Wildgerechten hoeven trouwens helemaal niet duur te zijn. Met wat inzicht in de juiste samenstelling van gerechten, maken we wild toegankelijk voor iedere horecazaak. 

Wat ga je leren?

  • Verschillende gerechten & welk wild je hiervoor gebruikt
  • Hoe je het vlees beoordeelt op kwaliteit
  • Correcte technieken om wild te bereiden, zoals ontbenen en versnijden
  • De foodcost & prijszetting van wildgerechten berekenen

Trainer

Dany Dhollander. Meer info en meer trainingen met Dany?

Agenda

Wildbereidingen

  • dinsdag 26 oktober 2021 - 10:00 - 16:00
Antwerpen

Chefs Academy: Metro Antwerpen Noord, Houtdok Noordkaai 10, 2030, Antwerpen

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Wildbereidingen

  • woensdag 10 november 2021 - 10:00 - 16:00
Kortrijk

Syntra West - Kortrijk, Doorniksesteenweg 220, 8500, Kortrijk

(Google Maps)

Gratis parking op de campus.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.

 

Wild duur? Niet noodzakelijk! Nog meer misverstanden over wild ontkracht in onze blog.