Over de e-learning

Onze horecasector beschikt over een aantal unieke troeven: beleving en gastvrijheid. Maar spelen we die troeven ook genoeg uit om meer omzet te genereren? Daar wil deze e-learning bij helpen. We zijn goed in het bedienen van onze gasten. We doen dit professioneel, snel en met de glimlach. Toch stopt het daar vaak bij. “Wat zal het zijn?” – “Alstublieft” – “Smakelijk”. Is dat vriendelijk? Ja, absoluut. Maar het verschil in je kassa ga je er niet mee maken. Hoe je wel het verschil maakt aan tafel of aan de receptie, dat ontdek je in deze eenvoudige e-learning.

Voor wie?

  • Startende horecaondernemers en/of beginnende 'frontline' medewerkers (bediening/onthaal...).
  • Horecauitbaters & medewerkers in de bediening die hun vakkennis willen updaten om zo rendabeler te werken en meer plezier uit hun job te halen.
  • Al wie nu of later aan de slag wil in de horeca en in contact zal staan met de gast.

De e-learning is gebaseerd op het gelijknamige e-book van Horeca Forma.

e-learning-gastvrij-verkopen-in-de-horeca

E-learning Gastvrij verkopen in de horeca

Deze e-learning is een interactieve webpagina's met filmpjes, animaties en testjes. Je volgt ze wanneer jij er tijd voor hebt. Het werkt op je laptop, tablet of smartphone. Jij kiest.

Aan de slag!

Preview

Klik op de afbeeldingen voor een preview

Partners

Deze e-learning kwam tot stand in samenwerking met VDAB en Syntra en de expertise van Horeca Forma trainer Kevin Strubbe. Het is gebaseerd op het e-book van Horeca Forma ‘Meer verkopen op een gastvrije manier'.

financiering elearnings