Dany Dhollander
Chef-kok en foodcostexpertEen professionele aanpak in de keuken is even belangrijk dan creatief koken. Dany spijkert je kennis van foodcost en menu-analyse bij. Rendabel zijn is geen keuze in de huidige tijden, het is een must.
Als chef-kok en financieel expert helpt Dany Dhollander horecabedrijven meer geld te verdienen met hun gerechten en dranken. Al sinds 1986 is Dany zelfstandig horecaondernemer en al 15 jaar is hij trainer bij Horeca Forma. Dany is gespecialiseerd in wat hij noemt “culinair management”: een gerecht of drankje moet niet alleen lekker zijn, het moet ook rendabel zijn. Hoe je dat aanpakt in de dagelijkse praktijk, leer je in de opleidingsmodules ‘FoodcostBerekening’, ‘Analyseer je opbrengsten met Menu Engineering’, ‘Mijn Financieel beleid’ en 'Meer verkopen met je menukaart'. Daarnaast geeft Dany enkele inspirerende foodopleidingen waarin hij rekening houdt met smaken én eurotekens. Weinig verspilling, correcte porties, efficiënte bereidingstechnieken … daar streeft Dany naar.