Dany Dhollander

Chef-kok en foodcostexpert

Een professionele aanpak in de keuken is even belangrijk dan creatief koken. Dany spijkert je kennis van foodcost en menu-analyse bij. Rendabel zijn is geen keuze in de huidige tijden, het is een must.

Een training met Dany Dhollander volgen?

Als chef-kok en financieel expert helpt Dany Dhollander horecabedrijven meer geld te verdienen met hun gerechten en dranken. Al sinds 1986 is Dany zelfstandig horecaondernemer en al 15 jaar is hij trainer bij Horeca Forma. Dany is gespecialiseerd in wat hij noemt “culinair management”: een gerecht of drankje moet niet alleen lekker zijn, het moet ook rendabel zijn. Hoe je dat aanpakt in de dagelijkse praktijk, leer je in de opleidingsmodules ‘Foodcostberekening’, ‘De ideale verkoopprijzen bepalen voor een winstgevende kaart’, ‘Het management van een financieel gezond bedrijf’ en '40 marketingtips voor een verleidelijke menukaart'. Daarnaast geeft Dany enkele inspirerende foodopleidingen waarin hij rekening houdt met smaken én eurotekens. Weinig verspilling, correcte porties, efficiënte bereidingstechnieken … daar streeft Dany naar.

Meer info: www.degetallen.eu.

Een training met Dany Dhollander volgen?