Dit e-book wordt jou aangeboden door Horeca Forma, de vormingsorganisatie van en voor de Horecasector. Heel onze dienstverlening is gratis voor de sector (PC 302).
Download e-book 'Meer verdienen met je gerechten en dranken'
Neem voorsprong!
De coronacrisis heeft de realiteit pijnlijk uitvergroot: passie en creativiteit zijn belangrijk in de horeca, maar daarmee alleen trek je het niet. Correct rekenen en voldoende geld overhouden is noodzakelijk. Dit gratis e-book is een goede opfrissing en handige leidraad voor elke chef en restaurant/brasserie-uitbater.
In dit e-book:
- Help, waar zijn mijn centen naartoe? Het verdienmodel van een horecazaak
- 3 rekenfouten in F&B berekening die je veel geld kosten
- Werken met recepten: alleen maar voordelen
- Geld verdienen met je menukaart
Voor wie?
- Geschikt als eerste kennismaking met rendabiliteit in de horeca.
- Ook de ideale opfrissing voor chefs die al langer op deze manier werken.
TIP uit het e-book: Rekenen is niet het leukste deel van je job, daarom kan je rekenen op onze 2 gratis apps. Die doen het tel- en analysewerk voor jou, foutloos! Lees meer over de app Foodcostberekening en de app Menu-Engineering.
Wat brengt het je op?
- Reality check: het is belangrijk te weten of je gevoel (nog) strookt met de realiteit van je cijfers.
- Beter weten wat je boekhouder doet (en niet doet omdat hij het niet ziet)
- Meer controle op wat je werkelijk verdient
- Inzichten om je kaart, prijzen, recepten, ... bij te sturen met dezelfde kwaliteit voor de gasten!
- Efficiënt en transparant werken in de keuken
- Je bestellingen beter inschatten
- Meer ruimte voor creativiteit voor de kok
- ...
