Dit e-book wordt jou aangeboden door Horeca Forma, de vormingsorganisatie van en voor de Horecasector. Heel onze dienstverlening is gratis voor de sector (PC 302).
Gratis e-book 'Meer verdienen met je gerechten en dranken'
Bereken je foodcost correct en neem voorsprong!
De coronacrisis heeft de realiteit pijnlijk uitvergroot: passie en creativiteit zijn belangrijk in de horeca, maar daarmee alleen trek je het niet. Correct rekenen en voldoende geld overhouden is noodzakelijk. Dit gratis e-book is een goede opfrissing en handige leidraad voor elke chef en restaurant/brasserie-uitbater.
In dit e-book:
- Het verdienmodel van een horecazaak
- 3 veelgemaakte fouten bij het berekenen van de foodcost
- Werken met recepten: alleen maar voordelen
- Tips om meer te verdienen met je menukaart
Voor wie?
- Voor horecauitbaters, chefs en sous-chefs die professioneler willen werken en meer geld willen overhouden op het einde van de rit.
Wat brengt het e-book je op?
- Reality check: het is belangrijk te weten of je gevoel (nog) strookt met de realiteit van je cijfers.
- Beter weten wat je boekhouder doet (en niet doet omdat hij het niet ziet)
- Meer controle op wat je werkelijk verdient
- Inzichten om je kaart, prijzen, recepten, ... bij te sturen met dezelfde kwaliteit voor de gasten!
- Efficiënt en transparant werken in de keuken
- Je bestellingen beter inschatten
- Meer ruimte voor creativiteit voor de kok
- ...