Bereken je foodcost correct en neem voorsprong!

De coronacrisis heeft de realiteit pijnlijk uitvergroot: passie en creativiteit zijn belangrijk in de horeca, maar daarmee alleen trek je het niet. Correct rekenen en voldoende geld overhouden is noodzakelijk. Dit gratis e-book is een goede opfrissing en handige leidraad voor elke chef en restaurant/brasserie-uitbater.

E-book-foodcost

In dit e-book:

- Het verdienmodel van een horecazaak

- 3 veelgemaakte fouten bij het berekenen van de foodcost

- Werken met recepten: alleen maar voordelen

- Tips om meer te verdienen met je menukaart​​​​​​

    Voor wie?

    • Voor horecauitbaters, chefs en sous-chefs die professioneler willen werken en meer geld willen overhouden op het einde van de rit.

    Wat brengt het e-book je op?

    • Reality check: het is belangrijk te weten of je gevoel (nog) strookt met de realiteit van je cijfers.
    • Beter weten wat je boekhouder doet (en niet doet omdat hij het niet ziet)
    • Meer controle op wat je werkelijk verdient
    • Inzichten om je kaart, prijzen, recepten, ... bij te sturen met dezelfde kwaliteit voor de gasten!
    • Efficiënt en transparant werken in de keuken 
    • Je bestellingen beter inschatten
    • Meer ruimte voor creativiteit voor de kok
    • ...
    E-book-foodcost

    Download het gratis e-book

    Dit e-book wordt jou aangeboden door Horeca Forma, de vormingsorganisatie van en voor de Horecasector. Heel onze dienstverlening is gratis voor de sector (PC 302).

    Laat maar komen!