Bereken je foodcost correct en neem voorsprong!

De coronacrisis heeft de realiteit pijnlijk uitvergroot: passie en creativiteit zijn belangrijk in de horeca, maar daarmee alleen trek je het niet. Correct rekenen en voldoende geld overhouden is noodzakelijk. Dit gratis e-book is een goede opfrissing en handige leidraad voor elke chef en restaurant/brasserie-uitbater.

E-book-foodcost

In dit e-book:

- Het verdienmodel van een horecazaak

- 3 veelgemaakte fouten bij het berekenen van de foodcost

- Werken met recepten: alleen maar voordelen

- Tips om meer te verdienen met je menukaart​​​​​​

Voor wie?

  • Voor horecauitbaters, chefs en sous-chefs die professioneler willen werken en meer geld willen overhouden op het einde van de rit.

Wat brengt het e-book je op?

  • Reality check: het is belangrijk te weten of je gevoel (nog) strookt met de realiteit van je cijfers.
  • Beter weten wat je boekhouder doet (en niet doet omdat hij het niet ziet)
  • Meer controle op wat je werkelijk verdient
  • Inzichten om je kaart, prijzen, recepten, ... bij te sturen met dezelfde kwaliteit voor de gasten!
  • Efficiënt en transparant werken in de keuken 
  • Je bestellingen beter inschatten
  • Meer ruimte voor creativiteit voor de kok
  • ...
E-book-foodcost

Download het gratis e-book

Dit e-book wordt jou aangeboden door Horeca Forma, de vormingsorganisatie van en voor de Horecasector. Heel onze dienstverlening is gratis voor de sector (PC 302).

Laat maar komen!