Food

Indoor grillen ... in de hedendaagse keuken

Grillen is niet meer weg te denken in de nieuwe keuken. Je kan hier echt een verschil mee maken.

Tijdens deze actieve kookworkshop kom je alles te weten over de verschillende rook en grilltoestellen. Je ontdekt de gastronomische mogelijkheden en leert rookaccenten toevoegen.

één dag Voor alle niveaus

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Tijdens deze actieve kookworkshop vergelijken we toestellen om te garen, grillen, roken en zoveel meer. Als je ze correct toepast, kan je energiezuiniger en nauwkeuriger koken en vergroot je het scala aan mogelijkheden.

Voor wie?

Voor elke kok van de keukenbrigade.

Basiskennis is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Wat ga je leren?

De veelzijdigheid van de Big Green Egg of andere varianten.

De gastronomische mogelijkheden om met deze toestellen vis, schaaldieren, vlees en gevogelte en groenten te bereiden.

Rookaccenten toevoegen aan gerechten zoals boter roken, bouillon roken met hooi, zalm à la minuten roken, en nog veel meer. 

Het correct gebruiken van warmtekasten om vlees, gevogelte of vis voor of na te garen.

Trainer

Piet Van Steenbergen

Agenda

Indoor grillen, roken, ... met nieuwe toestellen

  • maandag 12 oktober - 10:00 - 16:00
Kortrijk

Syntra West - Kortrijk, Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk

(Google Maps)

Gratis parking op de campus.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.