Nieuwe opleidingen op een rijtje

Er zijn nog vier maanden om alles uit 2020 te halen wat erin zit! Met nieuwe opleidingen van Or Coffee, Sebastian Sandor, Ae Jin Huys, Luc de Laet en vele anderen, weet je alvast wat te doen. En als jij momenteel werkzoekend bent, dan kan je dit najaar in sneltempo je getuigschrift van kok, kelner of bartender behalen.
Thursday 10 September 2020

Horeca Forma organiseert korte, gratis opleidingen voor de horecasector, het 'Paritair Comité 302'

  • horecamedewerkers vast in dienst of tewerkgesteld als extra
  • horecamedewerkers in tijdelijke of volledige werkloosheid door overmacht
  • werkzoekende horecamensen die minder dan een jaar geleden nog in de sector werkten
  • werkgevers van horecawerknemers die opleidingen bij ons volgen

Ontdek hier alle nieuwtjes van het najaar:

Voor de keukenbrigade

Opleiding: Ontdek de Koreaanse keuken en haar toepassingen

Ontdek de Koreaanse keuken en haar toepassingen

Voor velen misschien nog onbekend terrein maar de Koreaanse keuken is aan een opmars bezig. De Koreaanse keuken staat gekend voor zijn gezond evenwicht waaronder de fermentatie van groenten. Na deze opleiding ken je alle geheimen van de Koreaanse keuken en zal je begrijpen waarom het trendy en vooral verslavend is!
Opleiding: Kimchi, dé Koreaanse foodtrend

Kimchi, dé Koreaanse foodtrend

Zelf Kimchi maken o.b.v. gefermenteerde groenten? In deze gratis opleiding leer je de technieken en ontdek je lekkere recepten voor je restaurant. Je leert van niemand minder dan chef Ae Jin Huys, de auteur van het boek 'Kimchi'.
Opleiding: Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten

Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten

Of je nu veel zakenmensen of shoppers ontvangt. Steeds meer mensen kiezen voor een lichte en gezonde lunch om zo een (zwaar) middagdipje te voorkomen. Maar hoe zorg je voor een gevarieerde en trendy lunchkaart? Ontdek het in deze opleiding
Aan de slag met verrassende Noordzeevis

Aan de slag met verrassende Noordzeevis

In deze actieve opleiding leer je van een tweesterrenchef hoe je bijzondere Belgische vissen bereidt op een duurzame manier.
Opleiding: Koken met verse zeevruchten van het seizoen

Koken met verse zeevruchten van het seizoen

Verse schaaldieren en schelpdieren zijn een troef voor je menukaart. Na deze korte professionele cursus weet je hoe je ze kuist, bereidt, pelt en dresseert op het bord. Je wordt opgeleid door chef Michael Vanderhaeghe (L'Hostellerie Saint-Nicolas**)
Opleiding: Allergenenvrij koken: de alternatieven

Allergenenvrij koken: de alternatieven

Meer en meer gasten geven een allergie of intolerantie door bij het reserveren. Je wilt natuurlijk niet inboeten in smaak en look maar hoe pak je dit aan? Deze opleiding geeft je boordevol inspiratie om zelf lekkere alternatieven klaar te maken.
Opleiding: Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor gevorderden

Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor gevorderden

Door verschillende structuren te gebruiken in je gerecht, komt je bord echt tot leven. Dit is niet het enige voordeel want het geeft je ook de kans om veel producten op te werken(no waste, we love it!). In deze opleiding leer je alles over de nieuwe producten die op de markt zijn en hoe je ze toepast!

Culinaire Passie: masterclasses op hoger niveau

Online training

De volledige kalender bekijken?

In totaal zijn er zo'n 100 verschillende opleidingen beschikbaar. Ze zijn allemaal gratis voor horecamedewerkers (en hun werkgevers) in PC 302. Tot snel?

Naar de kalender