Food

Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor gevorderden Nieuw

Door verschillende structuren te gebruiken in je gerecht, komt je bord echt tot leven. Dit is niet het enige voordeel want het geeft je ook de kans om veel producten op te werken(no waste, we love it!). In deze opleiding leer je alles over de nieuwe producten die op de markt zijn en hoe je ze toepast!

één dag Ervaren

Voorkennis vereist

Heb je de technieken uit de opleiding 'Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor beginners' onder de knie? Dan kan je deelnemen aan deze vervolgopleiding.

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Na de invloed van Elbulli en Sosa is er veel veranderd. Momenteel komen er veel nieuwe producten op de markt zoals zetmelen, vezels, proteïnen, emulgatoren,.. In deze opleiding zie je wat deze producten kunnen betekenen voor het uitwerken van je gerechten.

Wat ga je leren?

  • Je leert welke nieuwe producten er op de markt zijn
  • Je leert hoe je deze producten kunt gebruiken om verschillende structuren te brengen in je gerecht
  • Je maakt samen met de trainer verschillende bereidingen klaar die je onmiddellijk kan toepassen in je eigen keuken

Trainer

Piet Van Steenbergen

Agenda

Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor gevorderden

  • maandag 9 november - 10:00 - 16:00
Leuven

Dishcover, Tervuursesteenweg 3C, 3001 Leuven

(Google Maps)

Betalend parkeren. Ringbus Leuven station.

Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor gevorderden

  • dinsdag 1 december - 10:00 - 16:00
Oostende

La Piazza, Graaf De Smet de Naeyerlaan 19b, 8400 Oostende

(Google Maps)

Station op 15 min wandelen. Parking Station-Zee of gratis randparking.

Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.