Food

Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten Nieuw

Of je nu veel zakenmensen of shoppers ontvangt. Steeds meer mensen kiezen voor een lichte en gezonde lunch om zo een (zwaar) middagdipje te voorkomen. Hoe zorg je voor een gevarieerde  en trendy lunchkaart? Chef Sebastian Sandor laat je nieuwe soepjes, dips, salades, carpaccio, ... ontdekken.

één dag Voor alle niveaus

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Aan de hand van duurzame en lokale producten leer je een heerlijke lunch samenstellen van mise en place tot de afwerking van je gerecht. Niet onbelangrijk is dat de lunches die je tijdens deze opleiding ziet een hoge marge hebben.

Wat ga je leren?

  • De componenten, kleurpaletten en smaken van heerlijke seizoensgebonden salades
  • Hoe je oliën en andere smaakmakers gebruikt
  • Verschillende technieken oa carpaccio snijden, ceviche en tartaar maken
  • Het poffen, stomen, koken en bakken van verschillende ingrediënten
  • En natuurlijk het afwerken en dresseren

Trainer

Sebastian Sandor, chef van L'Heritage Gent, gepassioneerd door groenten en gezonde voeding.

Agenda

Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten

  • maandag 5 oktober - 10:00 - 16:00
Merelbeke

Atelier 833, Hundelgemsesteenweg 833 A, 9820 Merelbeke

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.