Food

Scoren met gezonde en betaalbare lunchrecepten

Of je nu veel zakenmensen of shoppers ontvangt. Steeds meer mensen kiezen voor een lichte en gezonde lunch om zo een (zwaar) middagdipje te voorkomen. Hoe zorg je voor een gevarieerde  en trendy lunchkaart? Chef Sebastian Sandor laat je nieuwe soepjes, dips, salades, carpaccio, ... ontdekken.

één dag Basis

Horeca Forma is de officiële vormingsorganisatie voor de horecasector Paritair Comité 302. Ons gratis aanbod is enkel bedoeld voor:

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden lichtjes afwijken. Inschrijvingen van zaakvoerders zonder RSZ, particulieren, jobstudenten, flexi's, vrijwilligers,... worden geweigerd.

Over deze opleiding

Aan de hand van duurzame en lokale producten leer je een heerlijke lunch samenstellen van mise en place tot de afwerking van je gerecht. Niet onbelangrijk is dat de lunches die je tijdens deze opleiding ziet een hoge marge hebben.

Wat ga je leren?

  • De componenten, kleurpaletten en smaken van heerlijke seizoensgebonden salades
  • Hoe je oliën en andere smaakmakers gebruikt
  • Verschillende technieken oa carpaccio snijden, ceviche en tartaar maken
  • Het poffen, stomen, koken en bakken van verschillende ingrediënten
  • En natuurlijk het afwerken en dresseren

Trainer

Sebastian Sandor. Meer trainingen met chefkok Sebastian Sandor.

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.