Food

Allergenenvrij koken: de alternatieven

Meer en meer gasten geven een allergie of intolerantie door bij het reserveren. Je wilt natuurlijk niet inboeten aan smaak én het moet haalbaar blijven. Hoe pak je dit aan? Deze kookworkshop geeft je inspiratie om zelf lekkere alternatieven te bereiden.

één dag Basis

Onze opleidingen zijn gratis! Maar voor wie?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden afwijken.

Over deze opleiding

Deze praktijkopleiding sluit goed aan op onze algemene allergenenopleiding.

Gluten, eieren, gelatine, lactose,… het zijn maar een paar van de intoleranties die er vandaag bestaan. In deze opleiding leer je welke alternatieve ingrediënten er bestaan en hoe je ze gebruikt. Samen met trainer Piet maak je verschillende recepten klaar en kan je daarna zelf eindeloos variëren.

Wat ga je leren?

  • Waarop moet je letten als je kookt voor iemand met een allergie of intolerantie
  • Haalbare alternatieven voor minstens 18 allergieën en intoleranties
  • Hoe vet en suikers reduceren
  • Seizoensgebonden recepten zonder allergenen

Trainer

Piet Van Steenbergen

Agenda

Allergenenvrij koken: de alternatieven

  • maandag 2 oktober 2023 - 10:00 - 16:00
Brugge

Syntra West - Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200, Brugge

(Google Maps)

Gratis parking op de campus. Op 750m wandelen van Brugge station.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname (PC 302)
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.