Food

Aan de slag met verrassende Noordzeevis Nieuw

In deze actieve opleiding leer je van een tweesterrenchef hoe je bijzondere Belgische vis bereidt op een duurzame manier.

één dag Voor alle niveaus Binnenkort! (najaar 2020)

Horeca Forma organiseert gratis opleidingen voor horecawerknemers die RSZ-bijdragen afstaan in het Paritair Comité 302. Dat zijn vaste werknemers, extra's & werkstudenten. En dit tot één jaar na hun laatste werkdag. Werkgevers zijn welkom zodra hun personeel opleiding volgt.

Over deze opleiding

Als er vis op de menukaart van je zaak staat, moet die niet enkel vers en lekker, maar ook rendabel zijn. Chefkok Michael Vanderhaeghe (Hostellerie Saint Nicolas** en viskok van het jaar 2019) brengt voor deze training daarom 4 minder bekende –en dus betaalbare- Noordzeevissen mee. Jullie gaan ze samen bereiden, van fileren tot dresseren op het bord.

Na deze dag heb je tonnen inspiratie voor een seizoensmenu met vis. 

Wat ga je leren?

  • Hoe je onbekende, seizoensgebonden vissoorten overheerlijk bereidt en dresseert.  

  • Hoe je vissoorten herkent, met oog voor kwaliteitscontrole 

  • Je leert hoe je vis bewaart en vers houdt 

  • Wat de voordelen zijn van zelf fileren 

  • Je leert de vis portioneren met zo weinig mogelijk verlies. 

Trainer

Michaël Vanderhaeghe is chef-zaakvoerder van Hostellerie Saint-Nicolas**. Hij is lid van NorthSeaChefs, Jong Keukengeweld en is Viskok van het jaar 2019. Bij Horeca Forma geeft hij 2 culinaire trainingen: Koken met verse zeevruchten van het seizoen & Aan de slag met verrassende Noordzeevis'.

Agenda

Aan de slag met verrassende Noordzeevis

  • maandag 1 maart 2021 - 10:00 - 16:00
Antwerpen

Chefs Academy: Metro Antwerpen Noord, Spitsenstraat 36 B, 2030, Antwerpen

(Google Maps)

Gratis parking voor de deur.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.