Food

Aan de slag met verrassende Noordzeevis Nieuw

In deze actieve opleiding leer je van een tweesterrenchef hoe je bijzondere Noordzeevissen bereidt op een duurzame manier.

één dag Voor alle niveaus Binnenkort! (najaar 2020)

Horeca Forma organiseert gratis trainingen voor horecawerknemers in PC 302 (vast, extra, werkstudent); voor horecawerkgevers met personeel dat onze opleidingen volgt; en voor werkzoekenden die het afgelopen jaar in PC 302 werkten.

PC 302 is het Paritair Comité voor de horecasector: het nr. staat bovenaan je loonfiche.

Over deze opleiding

Als er vis op de menukaart van je zaak staat, moet die niet enkel vers en lekker, maar ook rendabel zijn. Chefkok Michael Vanderhaeghe (Hostellerie Saint Nicolas** en viskok van het jaar 2019) brengt voor deze training daarom 4 minder bekende –en dus betaalbare- Noordzeevissen mee. Jullie gaan ze samen bereiden, van fileren tot dresseren op het bord.

Wat ga je leren?

  • Hoe je onbekende vissoorten bereidt en dresseert
  • Hoe je vissoorten herkent, met oog voor kwaliteitscontrole
  • Hoe je de foodcost onder controle houdt door minder bekende vissen te kiezen
  • Wat de voordelen zijn van zelf fileren
  • Hoe je vis bereidt met een minimale foodwaste: aandacht voor restverwerking, portionering en bewaring van de vis.

Trainer

Michaël Vanderhaeghe is chef in L’Hostellerie Saint-Nicolas, Viskok van het Jaar 2019, Jong Keukengeweld en lid van de NorthSeaChefs.

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.
Toon je interesse

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe.

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.