Vraag aan Dave: hoe maak je winterse mocktails? 

Het antwoord op deze vraag lees je in ons opleidingsmagazine. Meer tips van Dave? Kom zeker eens op opleiding:

 

Vraag aan WineWise: hoe adviseer je de juiste wijn? 

Het antwoord op deze vraag lees je in ons opleidingsmagazine. Meer tips van WineWise? Volg dan de opleiding WSET niveau 1 en behaal daarna ook je WSET niveau 2 diploma.

Vraag aan Dany: hoe bepaal je de juiste verkoopprijzen?

Het antwoord op deze vraag lees je in ons opleidingsmagazine. Meer tips van Dany? Kom zeker eens op opleiding:

Vraag aan Kevin: Gastvrij verkopen, hoe doe je dat?

Het antwoord op deze vraag lees je in ons opleidingsmagazine. Meer tips van Kevin? Kom zeker eens op opleiding:

Opleiding: Eerste stappen in de bediening

Eerste stappen in de bediening

In de zaal zijn alle ogen op jou gericht, best spannend als je nog niet veel ervaring hebt. Wil je correct leren inschenken, borden dragen, inzetten en afruimen? Zonder morsen, zonder scherven en liefst op sneltempo én met een big smile? Deze praktische opleiding helpt je op weg!
Opleiding: De volgende stap in de bediening: chef de rang

De volgende stap in de bediening: chef de rang

Deze basisopleiding helpt je op weg om meer verantwoordelijkheid op te nemen in de bediening. Je gaat een stap verder in de praktische vaardigheden én ontpopt je tot coach. Steeds gastvrij en professioneel! Zoals een chef de rang hoort te zijn.
Opleiding: Gastvrij verkopen voor meer omzet

Gastvrij verkopen voor meer omzet

Meer omzet en oprechte gastvrijheid in de horeca, het is een logische en vooral ook een gouden combinatie. In deze opleiding leer je de gast overtuigen via twintig verkooptips. Niét pusherig, wel attent. En met een eerlijk en voldaan gevoel achteraf, voor jou en de gast. Let’s sell it, but softly.
Opleiding: Gastvrijheid, meer dan een glimlach

Gastvrijheid, meer dan een glimlach

De gastvrijheid van de medewerkers is voor een horecazaak even belangrijk als de menukaart, het interieur, de kwaliteit van een gerecht, … Deze praktische opleiding geeft je concrete tips om de gastvrijheid in je zaak structureel te verbeteren. Met een fijnere sfeer, betere reviews en meer omzet tot gevolg.
Opleiding: Is dat (nog) beleefd? Etiquette van deze tijd

Is dat (nog) beleefd? Etiquette van deze tijd

Etiquette gaat echt niet over ‘chique’ doen. Neen, het draait vooral rond goede manieren en respect. Hoe ga je op een professionele én hartelijke manier om met je gasten, zodat iedereen zich welkom voelt? Weet jij het nog in onze diverse samenleving anno 2023? Na deze opleiding zie je (weer) klaar!

Opleidingskalender

Wij bieden je +100 praktische, korte opleidingen in heel Vlaanderen. In onze kalender vind je de planning voor de komende vijf maanden.

Meer gratis opleidingen