Elke zomer hetzelfde liedje (of niet?)
Wat wil je nog aanpakken vóór de zomer?
Ik wil ....
- een keuken- en zaalteam dat vlot samenwerkt en communiceert met zo weinig mogelijk misverstanden.
-> De opleiding "Effectief communiceren: tips & tricks" is een aanrader.
- minder chaos tijdens de shift, zodat ik niet voortdurend zelf moet inspringen
-> De opleiding "Je shift slim organiseren en oplossingsgericht handelen" geeft shiftleaders nieuwe inzichten.
- dat het team weet wat te doen bij een allergische reactie, verstikking, flauwvallen of erger?
-> De opleiding "Eerste Hulp bij Ongevallen" brengt raad.
- dat de bediening kansen ziet en grijpt om te verkopen aan tafel, zonder dat het geforceerd aanvoelt?
-> Dat is exact waar de opleiding "Gastvrij verkopen voor meer omzet" over gaat.
- dat de medewerkers sterker in hun schoenen staan bij lastige of arrogante klanten?
-> Aanrader: de opleiding "Omgaan met verbale agressie in de horeca"
- huisgemaakte cocktails of mocktails serveren zonder dat dit de service vertraagt, ook met jobstudenten achter de bar?
-> Leer het van Dave Aertgeerts tijdens een opleiding "Zomercocktails" of Zomermocktails (N/A).
- gezinnen aantrekken zonder dat de zaak in een crèche verandert?
-> Doe inspiratie op tijdens de nieuwe opleiding "Gezinsbeleving in de horeca: kleine ingrepen, grote impact"
- nieuwe zomerse lunchgerechten aan de kaart toevoegen?
-> Zoek niet verder: de nieuwe opleiding "Lunchpower: inspiratie voor elke lunchkaart"
- scoren met huisgemaakte versnaperingen, ijs of dranken zonder dat dit de service vertraagt? Ik wil niet gewoon recepten googelen, maar mijn techniek en kennis bijschaven, en leren van de besten.
-> Kijk eens naar de opleidingen "Scoren met zelfgemaakte limonades"; "Pimp je koffiegarnituren en gebak"; "Zoete en hartige ijsbereidingen"
Als er iets is dat je leven deze zomer makkelijker maakt… waarom zou je het niet doen? Het zijn de laatste opleidingen voor het seizoen en ze raken snel volzet. Je kan deze opleidingen ook plannen op de werkvloer voor een groep collega's (uit dezelfde of verschillende horecazaken).
Er zijn nog veel meer opleidingen
Bekijk het hele aanbod via de opleidingskalender.