Keuken- en cateringberoepen
Werken in een professionele keuken, is niet zomaar een job, het is een passie. Het keukenteam werkt elke dag hecht samen om het perfecte bord voor te schotelen aan de gasten. Het team functioneert als een orkest waarbij elk instrument belangrijk is. Van de afwasser tot de kok, iedereen draagt bij.
Werken in een (groot)keuken
Afwasser
Chef de partie
Fastfoodmedewerker
Grootkeukenhulpkok
Grootkeukenkok
Hulpkok
Keukenmedewerker
Kok chef-kok
Traiteur kok
Doorgroeien
Ervaring en inzet worden beloond in de horeca! In de keuken kan je een mooie carrière uitbouwen. Velen beginnen als afwasser, fastfoodmedewerker of keukenmedewerker. Als je graag wilt doorgroeien, dan kan je stappen zetten richting hulpkok, chef de partie of misschien wel kok! Als je de juiste opleiding hebt gevolgd of ervaring hebt, kan je natuurlijk ook meteen in die functies starten.
Jezelf specialiseren
Eetgewoontes evolueren voortdurend. Wat wij vandaag graag eten, vinden onze ouders misschien helemaal niet zo lekker. Om mee te zijn met de foodtrends, is het belangrijk dat je investeert in opleiding. Tijdens je horecacarrière kan je terecht in onze gratis opleidingen om je verder te specialiseren.