1. Kan ik mijn kaart beperken

2. Wat doen we zelf, wat besteden we uit?

6. Hoe breng ik meer structuur in mijn service?

8. Welke drankjes kunnen (deels) op voorhand gemaakt worden?

Opleiding: Bar basics

Bar basics

Leer de basisprincipes voor het perfect runnen van een bar. Gratis 1 daagse opleiding gericht op bartenders.
Opleiding: Wintercocktails

Wintercocktails

Je weet na deze opleiding welke winterse kruiden en bitters te gebruiken om de ideale wintercocktail te maken. Je cocktails zullen verkopen als zoete broodjes!
Opleiding: Wintermocktails

Wintermocktails

De herfst en winter spelen in op onze emoties en smaken. Mango’s en aardbeien maken plaats voor appels, gember, chai en butterscotch. We helpen onze gasten door deze koude periode met hartverwarmende mocktails.
Opleiding: Zomercocktails

Zomercocktails

Leer de juiste combinaties van frisse en zomerse ingrediënten kennen. En maak jouw perfecte zomercocktail. Gratis 1daagse opleiding.
Opleiding: Zomermocktails

Zomermocktails

Bij de eerste zonnestralen, hoort een verfrissend drankje. Hoe kun je je gasten verrassen met een lekker alcoholvrij alternatief?
Opleiding: Intro tot mixology, de kunst van cocktails mengen

Intro tot mixology, de kunst van cocktails mengen

Leer je eigen cocktails creëren en vind de ideale balans tussen fruitigheid, aciditeit, kruidigheid, een bitter en misschien zelfs rook.
Opleiding: De wereld van spirits, sterke dranken en likeuren

De wereld van spirits, sterke dranken en likeuren

Spijker je kennis van spirits en sterke dranken bij. Tijdens deze opleiding leer je professioneel ruiken en proeven. Je klanten adviseren loopt vanaf nu van een leien dakje.
Opleiding: Kombucha, waterkefir, kruideninfusies en ice tea

Kombucha, waterkefir, kruideninfusies en ice tea

Na deze gratis tweedaagse opleiding maak je de heerlijkste infusies met planten en bloemen. En verras je je klanten met een kefir of kombucha drankje!
Opleiding: Gastvrij verkopen voor meer omzet

Gastvrij verkopen voor meer omzet

Meer omzet en oprechte gastvrijheid in de horeca, het is een logische en vooral ook een gouden combinatie. In deze opleiding leer je de gast overtuigen via twintig verkooptips. Niét pusherig, wel attent. En met een eerlijk en voldaan gevoel achteraf, voor jou en de gast. Let’s sell it, but softly.

9. Betrek ik mijn medewerkers voldoende?

11. Wat doen mijn medewerkers als het rustig is?

12. Wat kunnen mijn gasten zelf doen?

13. Sleutel ik aan de capaciteit, uurroosters, openingstijden?

14. Welke technologie kan mij helpen?