3 special guests in herfst 2024
Masterclass Belgische Wijnen met Pieter Fraeyman: het Hageland en Antwerpen
Masterclass Gastronomische non- en laag-alcoholische dranken met Frederic Geirnaert
Masterclass Guestology 2.0 met Vincent Vermeulen
Programma Masterclasses herfst 2024
Special guest #1: Topsommelier Pieter Fraeyman
Masterclass Belgisch Wijnen: het Hageland en Antwerpen, 30 september in het Hageland en Antwerpen
Sommelier van het jaar op zijn 29ste, drijvende kracht achter wijnatelier Sur Lattes, sommelier bij Hertog Jan at Botanic** en hij werkte mee aan het boek Wijnweekends in België: wie bezig is met wijn, kent Pieter Fraeyman. Geen betere expert dus om toelichting te geven bij al die tranende Belgische pracht in je glas. Meer info.
Special guest #2: Gerenommeerd cocktailexpert Frederic Geirnaert
Masterclass Gastronomische non- en laag-alcoholische dranken, 22 oktober in Gent
Wat krijg je wanneer je creativiteit shaket met lokale ingrediënten en afwerkt met een vleugje gestoorde experimenten? Cocktailkoning Frederic Geirnaert. Met een parcours bij de beste bars in Tokyo, Londen en uiteraard in cocktailbar Jigger’s in Gent, leerde Frederic zichzelf een unieke stijl aan. Hij begrijpt als geen ander het samenspel tussen bar en keuken. En dat proef je in élk drankje. In deze masterclass neemt Frederic je mee in de wereld van de non- en laag-alcoholische dranken. Meer info.
Special guest #3: Dé hospitality expert Vincent Vermeulen
Masterclass Guestology 2.0, 25 november in Oostkamp
In de wereld van hospitality is Vincent Vermeulen van The School for Butlers & Hospitality een fenomeen. Exclusiviteit, perfectie en veeleisendheid overstijgen zitten in zijn DNA. En binnenkort misschien ook in het jouwe. In deze masterclass ontdek je op 1 dag hoe je gastbeleving in je zaak verankert. Op 1 dag? Geloof ons: wie bij hem in de leer gaat, komt buiten als een ander mens. Meer info.
Ben jij uit het juiste hout gesneden?
Toelatingsvoorwaarden:
Voor de unieke masterclasses is voorkennis een absolute vereiste. Ze zijn speciaal voor bartenders, sommeliers, chefs, managers,... met al heel wat knowhow in hun vakgebied, verworven in een (recente) opleiding of door beroepservaring. Kijk dus per masterclass na of je uit het juiste hout gesneden bent.
Het is belangrijk dat je tewerkgesteld bent als werknemer in het Paritair Comité 302. Ben je werkgever? Dan kan je samen met je werknemer inschrijven.
Inschrijven is in elk geval verplicht. Wacht niet te lang, want we volgen het principe first come, first served (rekening houdend met bovenstaande toelatingsvoorwaarden).