Dranken

Masterclass Gastronomische non- en laag-alcoholische dranken met Frederic Geirnaert Nieuw

Pairing is caring, en dat geldt zeker ook voor mocktails en laag-alcoholische dranken. Wie daarmee durft experimenteren, ontdekt de meest waanzinnige combinaties en tongstrelende creaties. Gerenommeerd cocktailexpert Frederic Geirnaert zet je graag op weg.

Masterclass Ervaren

Horeca Forma is de officiële vormingsorganisatie voor de horecasector Paritair Comité 302. Ons gratis aanbod is enkel bedoeld voor:

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden lichtjes afwijken. Inschrijvingen van zaakvoerders zonder RSZ, particulieren, jobstudenten, flexi's, vrijwilligers,... worden geweigerd.

Over deze opleiding

Het huwelijk tussen je menu- en mocktailkaart met Frederic Geirnaert

Wat krijg je wanneer je creativiteit shaket met lokale ingrediënten en afwerkt met een vleugje gestoorde experimenten? Cocktailkoning Frederic Geirnaert. Met een parcours bij de beste bars in Tokyo, Londen en uiteraard in cocktailbar Jigger’s in Gent, leerde Frederic zichzelf een unieke stijl aan. Daarnaast geeft hij ook nog eens advies en trainingen aan horecazaken. Hij begrijpt dus als geen ander het samenspel tussen bar en keuken. En dat proef je in élk drankje.

Onder begeleiding van Frederic zal je blik op smaken en ingrediënten volledig veranderen. Je leert denken en proeven als een chef, want enkel zo maak je de perfecte pairing. Zit je gezellig in je comfortzone? Wees dan klaar om er tijdens deze masterclass radicaal uit gesleurd te worden. Van waste naar waanzin en van azijn naar ah zalig: Frederic deelt tijdens deze bijzondere masterclass al zijn geheimen.

Toelatingsvoorwaarden

Deze eenmalige exclusieve masterclass kan door maximaal 14 deelnemers gevolgd worden. Daarom zijn er een aantal voorwaarden om te kunnen deelnemen.

  • Je bent aangesloten bij paritair comité 302.
  • Je bent bartender, sommelier of chef
  • De basisprincipes van winepairing en aroma’s onderscheiden zijn je niet onbekend.
  • Je hebt kennis van de basisprincipes van fermentatie en cocktails.

*Werkgevers behoren niet tot de doelgroep van de masterclass. Maar, als werkgever kan je wél meekomen met je werknemer, op voorwaarde dat je je inschrijft én zelf ook over voorkennis beschikt.

Agenda

Masterclass Gastronomische non- en laag-alcoholische dranken met Frederic Geirnaert

  • dinsdag 22 oktober 2024 - 10:00 - 16:00
Gent

Commotie - Gent, Victor Braeckmanlaan 367, 9040, Gent

(Google Maps)

Gratis parking aan Lago Rosebroeken of op straat (betalend). Vanuit Gent Dampoort bus 12a of 12b.