Dit webinar is afgelopen. Herbekijk hier de opname.

Binnenkort kunnen we weer de laatste plooien van het beddengoed nog snel gladstrijken en zullen de seminarieruimtes opnieuw naar koffie ruiken. Deze keer met extra hygiënemaatregelen om zo jezelf, collega’s en gasten te beschermen tegen het COVID-19 virus. Op wat moeten we allemaal letten? Hoe pakken we dit praktisch aan?

HACCP expert – Geert Bruggeman vertelt je er alles over in deze gratis webinar.

Op het programma:

  • Wat zijn de kritieke punten bij hotelkamers en hoe ga je er mee om? (ontsmetten en poetsen van de kamers, amenities op de kamer, opmaak van de bedden, minibar, ...)
  • Wat zijn de kritieke punten bij seminaries en hoe ga je er mee om? 
  • Welke extra hygiënemaatregelen kan je treffen?
  • Mogelijkheid om vragen te stellen aan onze HACCP-expert
haccp corona hotels

Gratis deelnemen?

  • Deze webinar gaat door op vrijdag 12 juni van 10u30-11u30. (herbekijk hier de opname)

Goed om weten:

  • Houd je mailbox (en spam) in de gaten want je ontvangt een automatische bevestigingsmail met deelnamelink

Dit is een automatische e-mail van Zoom waardoor Engelse tekst en Nederlandse tekst door elkaar staan. De belangrijkste link in die e-mail is "Click here to Join" , dan kom je automatisch op het Zoom-platform terecht. Jouw camera en microfoon zullen we automatisch uitschakelen. De chatfunctie wordt gebruikt om vragen te stellen. 

Eén uur vóór de start ontvang je nog een laatste herinneringsmail. Je kan al 20 minuutjes op voorhand aanmelden!

  • Je ontvangt de opname achteraf in je mailbox zodat je het webinar op een gepast moment kan (her)bekijken.
  • Deze online training is zowel bedoeld voor hoteleigenaars als -medewerkers. Iedereen mee!

Webinar herbekijken?

Ook interessant

Webinar 10/6: Veilig en gastvrij omgaan met je hotelgasten in coronatijden

Stilaan zal het hotelleven weer op gang komen. Al zal het niet snel worden zoals vroeger. Hoe slaag je er als hotelmedewerker in om de gast een veilig én welkom gevoel te geven? Daar staan wij in dit webinar bij stil.

Webinar 4/6: Je werkgewoontes aanpassen aan de nieuwe realiteit

Werk jij in de horeca of heb je een eigen horecazaak? Dan zijn er heel wat dingen waaraan je moet denken om aan de nieuwe en veilige norm te voldoen. Om je daarbij te ondersteunen voorziet Horeca Forma dit gratis webinar. Je kan nu de opname (her)bekijken.

Webinar 5/6: HACCP – geef het coronavirus geen kans

Wat moeten we doen op vlak van HACCP, hygiëne en voedselveiligheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan? En aan welke maatregelen moet je nu eigenlijk voldoen in je keuken? Waar moet de kelner op letten bij uitserveren en afruimen? Daar gaat het in dit gratis webinar over.

Webinar 10/6: Veilig en gastvrij omgaan met je restaurantgasten in coronatijden

Ga jij binnenkort met gemengde gevoelens terug aan het werk in de zaal? Je hebt er zin in maar voelt je nog wat onzeker? Dat is heel normaal in deze tijden. In dit webinar ontdek je hoe je het restaurantbezoek veilig én comfortabel laat verlopen: vanaf de verwelkoming tot afrekenen.

Webinar 11/6: Veilig en gastvrij omgaan met je cafégasten in coronatijden

Haal jij straks de stoelen weer van de tafel in je geliefde bar of café? Dan zullen je gasten je dankbaar zijn. Na een wandeling uitblazen op een terras: heel België kijkt ernaar uit. Mààr (er is altijd een maar) “zal het nog wel gezellig zijn?” Die vraag horen we regelmatig.