Webinar 5/6: HACCP – geef het coronavirus geen kans
De opening van de restaurants komt dichterbij. Hoe zorg je er als chef of keukenmedewerker voor dat je het COVID-19 virus niet doorgeeft in alle handelingen met eten, dranken en toestellen of materialen? En waarop moet de kelner letten bij het uitserveren en afruimen? Die vragen leggen we voor aan Geert Bruggeman, HACCP-expert.
Op het programma
- Wat zijn de 'corona-kritieke' punten in handelingen met eten, dranken en materialen?
- Wat zijn aandachtspunten voor de keukenbrigade? En voor de bediening bij het uitserveren en afruimen?
- Welke extra hygiënemaatregelen kan en moet je dan treffen in je restaurant of brasserie? En hoe dan?
- Opfrissing HACCP & voedselveiligheid in relatie tot het coronavirus
- Mogelijkheid om vragen te stellen

Gratis deelnemen? // update: webinar volzet
-
Dit webinar gaat door op vrijdag 5 juni van 14u tot 15u.
-
Deze online training is voornamelijk voor restauranteigenaars en de keukenbrigade. Maar ook de bediening kan er iets van opsteken.
-
Je kan de opname herbekijken op deze pagina.
Goed om weten:
- Houd je mailbox (en spam) in de gaten want je ontvangt een automatische bevestigingsmail met deelnamelink
Dit is een automatische e-mail van Zoom waardoor Engelse tekst en Nederlandse tekst door elkaar staan. De belangrijkste link in die e-mail is "Click here to Join" , dan kom je automatisch op het Zoom-platform terecht. Jouw camera en microfoon zullen we automatisch uitschakelen. De chatfunctie wordt gebruikt om vragen te stellen.
Eén uur vóór de start ontvang je nog een laatste herinneringsmail. Je kan al 20 minuutjes op voorhand aanmelden!