Dranken, Food, Financieel Beheer

Food & Beverage berekening Nieuw

Een duidelijk zicht op de F&B kosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die je hiermee helpen. 

één dag Basis

Horeca Forma, het sectorfonds voor de horeca (paritair comité 302), organiseert trainingen voor:

  • horecawerknemers in PC 302 
  • werkgevers in PC 302, als hun medewerkers opleidingen bij ons volgen 
  • werkzoekenden die het afgelopen jaar in de horeca (PC 302) hebben gewerkt

Over deze opleiding

Elke financieel gezonde horecazaak heeft een duidelijk zicht op zijn werkelijke Food & Beverage kosten.  Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met praktische oefeningen en tips leer je over de waste factor en ga je aan de slag om je eigen receptenfiches op te stellen.

Wat ga je leren

  • Hoe je via een tool een complete analyse maakt jouw F&B kost
  • De voorspelbare en vooral de onvoorspelbare kosten inschatten
  • De F&B kosten van de zaak sturen, bv. door receptenkeuze
  • Hoe de verkoopwijze en betaalwijze in je zaak de kosten beïnvloedt

Trainer

Culinair Ideeënburo (Dany D'Hollander)

Agenda

Food and beverage berekening by app

  • dinsdag 8 oktober - 09:00 - 17:00
Leuven

Park INN by Radisson Leuven, Martelarenlaan 36, 3010 Leuven

(Google Maps)

Vlakbij station Leuven. Betalende parking De Bond of parking station Leuven.

Food and beverage berekening by app

  • maandag 2 december - 09:00 - 17:00
Gent

Holiday Inn Gent EXPO, Maaltekouter 3, 9051 Gent

(Google Maps)

Parking hotel aan 2,5€ /dag. Tramhalte op wandelafstand.

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma

Ook bedoeld voor werkgevers