Dranken, Food, Financieel Beheer

Food & Beverage berekening

Een duidelijk zicht op de F&B kosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die je hiermee helpen. 

één dag Basis

Over deze opleiding

Elke financieel gezonde horecazaak heeft een duidelijk zicht op zijn werkelijke Food & Beverage kosten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met praktische oefeningen en tips leer je over de waste factor en ga je aan de slag om je eigen receptenfiches op te stellen.

Wat ga je leren

  • Hoe je via een tool een complete analyse maakt van jouw F&B kost
  • De voorspelbare en vooral de onvoorspelbare kosten inschatten
  • De F&B kosten van de zaak sturen, bv. door receptenkeuze
  • Hoe de verkoopwijze en betaalwijze in je zaak de kosten beïnvloedt

Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met de gratis Foodcost app van Guidea.

Heb je de basis van F&B berekening (al) onder de knie? Dan is de training Food & Beverage analyse meer iets voor jou. 

Trainer

Dany Dhollander

Agenda

Food and beverage berekening

  • donderdag 12 maart - 09:00 - 17:00
Gent

Holiday INN Express Gent, Akkerhage 2, 9000 Gent

(Google Maps)

Parking hotel gratis ter beschikking.

Food and beverage berekening

  • dinsdag 28 april - 09:00 - 17:00
Leuven

3 Hoog Heverlee, Interleuvenlaan 74, 3001 Leuven

(Google Maps)

0

Deze opleiding liever in het bedrijf?

Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe

Bedrijfsopleiding aanvragen
Prijs
gratis deelname
Voorbeeldtraject
 Food & Beverage berekening -> Food & Beverage analyse  
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.

Ook bedoeld voor werkgevers.

Zelfstandigen zonder personeel kunnen deze opleiding volgen bij Horeca Vlaanderen.