Hoewel ik al vrij veel wist hierover, of dat dacht ik toch, heb ik toch veel bijgeleerd. Het was heel interessant. We staan eigenlijk veel te weinig stil bij wat alles ons werkelijk kost. Bedankt voor deze interessante en ook leuke opleiding.
Deelnemer foodcostberekening
Foodcostberekening
Maak van jouw zaak een financieel gezonde zaak! Leer je food & beverage kosten te analyseren, je foodwaste te reduceren, kosten in te schatten en je omzet te vergroten.
Onze opleidingen zijn gratis! Maar voor wie?
- Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
- Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
- Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma
Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden afwijken.
Over deze opleiding
Elke financieel gezonde horecazaak heeft een duidelijk zicht op zijn werkelijke Food & Beverage kosten. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met praktische oefeningen en tips leer je over de waste factor en ga je aan de slag om je eigen receptenfiches op te stellen.
Wat ga je leren?
- Hoe je via een gratis app een complete analyse maakt van jouw F&B kost
- De voorspelbare en vooral de onvoorspelbare kosten inschatten
- De F&B kosten van de zaak sturen, bv. door receptenkeuze
- Hoe de verkoopwijze en betaalwijze in je zaak de kosten beïnvloedt
Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met de gratis Foodcost app van Guidea. Bekijk hier het filmpje.
Tip: De opleiding 'Analyseer je opbrengsten via Menu Engineering' sluit hier perfect op aan.
Trainer
Dany Dhollander. Meer info en meer trainingen met Dany?
Agenda
Foodcostberekening
- maandag 12 juni 2023 - 09:00 - 17:00
Foodcostberekening
- woensdag 20 september 2023 - 09:00 - 17:00
Gelegen in het stadscenturm. Openbare parkeerplaats dicht bij het hotel.
Foodcostberekening
- maandag 9 oktober 2023 - 09:00 - 17:00
Foodcostberekening
- dinsdag 24 oktober 2023 - 09:00 - 17:00
Betalende privé parking onder het hotel. Op 10 min wandelen van Aalst station.
Deze opleiding liever in het bedrijf?
Vanaf 8 deelnemers komt de trainer naar jou toe
Lees ook
Food & Beverage berekening: 7 hoofdzonden
E-books om rendabeler te werken in de horeca
Prijs
gratis deelnameVoorbeeldtraject
Foodcostberekening -> Analyseer je opbrengsten met Menu EngineeringGoed om weten
Inschrijven verplicht.
Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.
Ook toegankelijk voor horecawerkgevers (zonder voorwaarden).