Horeca Expo | masterclass met Ran Van Ongevalle

Tijdens Horeca Expo slaan Horeca Forma en Ran Van Ongevalle de handen in elkaar voor een masterclass ‘advanced cocktails & streetfood’ @ de exclusieve zone Chef's Place op maandagmiddag 20 november 2023.
Donderdag 26 October 2023

Oops, volzet!

Spijtig, je bent te laat. De masterclass is volzet. 

Masterclass: Advanced cocktails & streetfood

Door Ran Van Ongevalle

Topbartender Ran Van Ongevalle startte zijn cocktailcarrière bij The Pharmacy. Enkele jaren, een wereldreis en talrijke internationale wedstrijden later, heeft hij z’n eigen ‘Bar Ran’ in hartje Brugge. En daar stopt het niet. Z'n jongste professionele telg is cocktail-streetfoodzaak Más Brugge die hij samen met partner Janah Van Cleven uitbaat. Van dit concept laat hij je proeven tijdens een masterclass op Horeca Expo. Ran drukt zijn stempel op z’n fenomenale cocktails en N/A drinks door te werken met cordials; zure siropen o.b.v. vruchten of kruiden. Heel eenvoudig voor een verrassend lekker resultaat. Tijdens de masterclass demonstreert hij ook de techniek carbonisatie voor het samenstellen en verwateren van kant-en-klare zelfgemaakte limonades en koolzuurhoudende aperitieven. 

Voor wie?

Deze professionele demo moet jouw job verrijken.

Daarom geven wij voorrang aan horecawerkgevers en -werknemers (PC 302) die actief zijn binnen Food & Beverage (zoals bartenders, kelners, zaalmedewerkers, keukenpersoneel) en werkgevers van een bar of brasserie/restaurant. Voorkennis van mixology is aanbevolen. 

Waar & wanneer?

Maandag 20 november 2023 @ Horeca Expo Gent achteraan hal 8 (Chef's Place) van 13u00 - 13u45.

Deelnemen? VOLZET

Na je inschrijving ontvang je een toegangscode voor Horeca Expo incl. Chef's Place. Update: de masterclass is intussen volzet.

Heb je vragen?

Laat het weten via opleidingen@horecaformavlaanderen.be.

Bezoek ook onze stand: hal 1, stand 1000 (Horeca Vlaanderen & Horeca Forma)

Lees hier wat je mag verwachten op onze beursstand.

Tags:

  • Opleidingsnieuws