Horeca Expo | Masterclass met Timon Michiels
Zó lekker kan een klassiek vleesgerecht zijn
Masterclass @ Chef's Place
- Maandag 17 november 2025 15u-15u45 @ Horeca Expo Gent (zone Chef's Place)
- Vooraf inschrijven = je plaats wordt gereserveerd
- Voor chefs, sous-chefs en chefs de partie
Chef Timon Michiels toont hoe hij zijn signatuurgerecht van de Carcasse-restaurants opbouwt. Een klassieker met een twist, waarin alles klopt. Ja, alles. Je ziet hoe storytelling, foodcost en creativiteit elkaar vinden op het bord. Hoe Timon van een klassiek vleesgerecht iets maakt waar echt iédereen van houdt. Zelfs zij die denken "dat ga ik nooit lusten".
Werk je als chef(-eigenaar), chef de partie of sous-chef in een restaurant, brasserie, bistro,...? Schrijf je nu in en schuif maandag 17/11 aan van 15u-15u45 op Chef’s Place. Bij je inschrijving krijg je gratis toegang tot Horeca Expo en Chef’s Place.
Meer van dit
Via het ene boeiende project na het andere brengt Timon Michiels zijn passie tot in de Vlaamse huiskamers. Maar Timon is gulzig. Hij wil zijn vakmanschap delen met de professionals die élke dag in de keuken staan. Niet vanop afstand, maar schouder aan schouder. En waar kan dat beter dan bij Horeca Forma? Vanaf 2026 krijg je the real deal: dagopleidingen met Timon Michiels.