Horeca Expo | Masterclass met Timon Michiels

Sterrenchef Timon Michiels (Restaurant Carcasse) is tegenwoordig overal, maar op maandag 17 november 2025 is hij vooral op Horeca Expo. Met zijn demo op Chef’s Place wil hij andere chefs uit hun comfortzone trekken en tonen wat vleesgerechten kunnen zijn: ongelooflijk smaakvol, toegankelijk en rendabel.
Dinsdag 21 oktober 2025

Zó lekker kan een klassiek vleesgerecht zijn

Masterclass @ Chef's Place (Horeca Expo Gent)

  • Maandag 17/11/2025 van 15u-15u45 @ Horeca Expo Gent (zone Chef's Place)
  • Vooraf inschrijven = je plaats wordt gereserveerd
  • Voor chefs, sous-chefs en chefs de partie

Ik schrijf me in

Chef Timon Michiels toont hoe hij z'n signatuurgerecht van de Carcasse-restaurants opbouwt. Een klassieker met een twist, waarin alles klopt. Ja, àlles! Je ziet hoe storytelling, foodcost en creativiteit elkaar vinden op het bord. Hoe Timon van een klassiek vleesgerecht iets maakt waar echt iedereen van houdt. Zelfs zij die denken "dat ga ik nooit lusten".

Iets voor jou?

Werk je als chef(-eigenaar), chef de partie of sous-chef in een restaurant, brasserie, bistro,... en houd je van een 'goed stukske vlees'? Schrijf je dan zeker in. Bij je inschrijving krijg je gratis toegang tot de beurs.

De plaatsen zijn beperkt.

Meer van dit

Via het ene boeiende project na het andere brengt Timon Michiels zijn passie tot in de Vlaamse huiskamers. Maar Timon is gulzig. Hij wil zijn vakmanschap delen met de professionals die élke dag in de keuken staan. Niet vanop afstand, maar schouder aan schouder. En waar kan dat beter dan bij Horeca Forma? Vanaf 2026 krijg je the real deal: dagopleidingen met Timon Michiels.

Tags:

  • Horecatips en inspiratie