Zien we elkaar tijdens Horeca Expo Gent 2023?

Een snelle vraag of een goeie babbel over onze opleidingen? Daar is de Horeca Expo -kortweg horecabeurs- het ideale moment voor. Kom tussen 19 en 22 november zeker langs op onze stand. Met een lekkere homemade mocktail of cocktail in de hand, wordt het gesprek eens zo plezant. Tot dan!
Donderdag 26 October 2023

Bezoek onze stand: Horeca Vlaanderen & Horeca Forma (hal 1, stand 1000)

Naar jaarlijkse traditie vervoegen wij het team van Horeca Vlaanderen op Horeca Expo. Je vindt onze gezamenlijke beursstand in hal 1 (stand 1000), vlakbij de hoofdingang. Dit mag je verwachten:

PROEVEN / Verjaardagscockail & -mocktail 

Ons 20ste verjaardagsfeest gaat gewoon door tijdens Horeca Expo. Proef op de stand van onze zelfgemaakte verjaardagsdrinks. Hiermee willen we professionals inspireren om ook homemade drinks aan te bieden. Dat is een pak origineler dan Cola of Fanta én er valt geld op te verdienen. Dus, zoek jij nog inspiratie voor een nieuwe bestseller op de kaart of een originele suggestie tijdens de eindejaarsfeesten? Spring dan binnen op onze stand. 

P.S.: Bij een lekkere apero, horen ook versnaperingen. Daarvoor halen we inspiratie uit onze food opleidingen

Barman, Ran Van Ongevalle, shaket een cocktail

PROEVEN² / Masterclass Ran Van Ongevalle: advanced cocktails & streetfood

Horeca Forma & topbartender Ran Van Ongevalle slaan de handen in mekaar voor een korte maar krachtige masterclass ‘advanced cocktails & streetfood’ @ de exclusieve zone Chef's Place* op maandagmiddag 20/11.  Lees hier meer en schrijf je in

VRAGEN / Vuur je vragen af 

  • Van foodcostberekening tot omgaan met klachten, plantbased koken, zelfs EHBO en alles daartussen... Wij hebben 100 verschillende opleidingen. Dat aanbod werd nog uitgebreid met 100 e-learnings via het platform GoodHabitz. Moeilijk kiezen? Kom dan zeker langs. 
  • Wens je een opleiding op maat in je zaak? Zo’n ‘bedrijfsopleiding’ kan al vanaf 6 personen. Bespreek het tijdens de beurs. 

ONTMOETEN / Maak kennis met je vormingsconsulent 

Onze vormingsconsulenten adviseren je over de opleidingsmogelijkheden. Door te luisteren naar je interesses en uitdagingen, weten ze welke opleidingen bij jou, je team en je zaak passen.

OFFLINE MEETS ONLINE / Ontdek e-learningplatform GoodHabitz  

Onze 20ste verjaardag gaat samen met een gloednieuw partnerschap. Horeca Forma investeert in het e-learning platform GoodHabitz. Vraag je account aan en leer bij, altijd en overal, in je eigen taal, op je eigen tempo. Op kosten van Horeca Forma, als je een werknemer of werkgever in de horecasector PC 302 bent. 

INSCHRIJVEN / Ter plaatse inschrijven voor opleidingen 

Natuurlijk kan je ook ter plaatse inschrijven voor een opleiding uit ons kalenderaanbod en/of een bedrijfsopleiding aanvragen. Handig! 

Toegangscode gezocht?

Ben jij actief in de horecasector Paritair Comite 302 en heb je nog geen toegangscode voor de beurs? We hebben nog codes en helpen horecapersoneel en horecawerkgevers graag verder. Interesse? Contacteer dan je vormingsconsulent of stuur een mail naar hallo@horecaformavlaanderen.be, vertel ons waar je werkt/ welke zaak je uitbaat. 

Horeca Forma & Horeca Vlaanderen: dubbel zoveel advies 

Elk jaar nodigt de werkgeversfederatie Horeca Vlaanderen ons uit op de stand. En elk jaar gaan wij met plezier op die uitnodiging in. Samen hopen we àlle bezoekers zoveel mogelijk te ondersteunen, adviseren en inspireren. Ben je benieuwd welke acties Horeca Vlaanderen in petto heeft? Volg dan zeker hun socials en website www.horecavlaanderen.be