Webinar In 5 stappen naar een beter resultaat: opname en meer
Alles gaat in stijgende lijn: de voedingsprijzen, drankenprijzen, personeelskost, … alles stijgt … behalve het rendement. Het is niet gemakkelijk om tegenwoordig het resultaat op peil te houden. Tijdens ons webinar op 29/03/2023 deelden we een stevig 5-stappenplan waarmee je het rendement in je restaurant, brasserie, lunchbar, eetcafé, ... structureel kan verbeteren.
(Her)bekijk hier het webinar
Download de presentatie
Opleidingen
Gratis deelname voor werkgevers en werknemers in de horecasector Paritair Comité 302.
Opleiding: Foodcostberekening
Foodcostberekening
In een financieel gezonde zaak zijn de gerechten niet alleen lekker, maar ook winstgevend. Daarom leer je in deze opleiding hoe je kostprijzen berekent en optimaliseert m.b.v. een gratis foodcostberekeningstool.
Opleiding: Menu engineering
Menu engineering
Tijdens deze online training ontdek je een techniek + gratis applicatie om de samenstelling van je kaart kritisch te analyseren.
Opleiding: Het management van een financieel gezond bedrijf
Het management van een financieel gezond bedrijf
Na deze hands on opleiding heb je meer inzicht in de financiële kengetallen van je restaurant, brasserie, eetcafé,… . Als manager of ondernemer leer je het verschil tussen de boekhouding van de zaak enerzijds en het verdienmodel van de zaak anderzijds. De inzichten én praktische tips brengen rust en zekerheid en maken
Opleiding: 40 marketingtips voor een verleidelijke menukaart
40 marketingtips voor een verleidelijke menukaart
Na deze training ken je de belangrijkste trucs om een betere menukaart te ontwerpen. Als je 't goed aanpakt, leid je de gast vanzelf naar de meest winstgevende gerechten op je kaart.
Opleiding: Gastvrij verkopen voor meer omzet
Gastvrij verkopen voor meer omzet
Meer omzet en oprechte gastvrijheid in de horeca, het is een logische en vooral ook een gouden combinatie. In deze opleiding leer je de gast overtuigen via twintig verkooptips. Niét pusherig, wel attent. En met een eerlijk en voldaan gevoel achteraf, voor jou en de gast. Let’s sell it, but softly.
Apps en ebooks
Bereken je foodcost en analyseer je menukaart met deze apps
Foodcost berekenen met excel? Niet nodig, met de app voor foodcost (F&B) berekening werk je sneller en nauwkeuriger. De beste prijzen bepalen voor je gerechten en dranken? Een handige app analyseert je menukaart. Gratis voor horecaprofessionals. Maak vandaag nog je account aan.
E-books om rendabeler te werken in de horeca
Hoe kan je samen, als één team, voldoende omzet genereren? Dat is de grote uitdaging van deze tijd. De technieken en tips in deze e-books zijn in crisistijden belangrijker dan ooit. Ook daarna komen ze gegarandeerd van pas.