(Her)bekijk hier het webinar

Download de presentatie

Opleidingen

Gratis deelname voor werkgevers en werknemers in de horecasector Paritair Comité 302.

Opleiding: Foodcostberekening

Foodcostberekening

In een financieel gezonde zaak zijn de gerechten niet alleen lekker, maar ook winstgevend. Daarom leer je in deze opleiding hoe je kostprijzen berekent en optimaliseert m.b.v. een gratis foodcostberekeningstool.
Opleiding: Menu engineering

Menu engineering

Tijdens deze online training ontdek je een techniek + gratis applicatie om de samenstelling van je kaart kritisch te analyseren.
Opleiding: Het management van een financieel gezond bedrijf

Het management van een financieel gezond bedrijf

Na deze hands on opleiding heb je meer inzicht in de financiële kengetallen van je restaurant, brasserie, eetcafé,… . Als manager of ondernemer leer je het verschil tussen de boekhouding van de zaak enerzijds en het verdienmodel van de zaak anderzijds. De inzichten én praktische tips brengen rust en zekerheid en maken
Opleiding: 40 marketingtips voor een verleidelijke menukaart

40 marketingtips voor een verleidelijke menukaart

Na deze training ken je de belangrijkste trucs om een betere menukaart te ontwerpen. Als je 't goed aanpakt, leid je de gast vanzelf naar de meest winstgevende gerechten op je kaart.
Opleiding: Gastvrij verkopen voor meer omzet

Gastvrij verkopen voor meer omzet

Meer omzet en oprechte gastvrijheid in de horeca, het is een logische en vooral ook een gouden combinatie. In deze opleiding leer je de gast overtuigen via twintig verkooptips. Niét pusherig, wel attent. En met een eerlijk en voldaan gevoel achteraf, voor jou en de gast. Let’s sell it, but softly.

> Complete opleidingskalender

Apps en ebooks

Korte evaluatie