Webinar is afgelopen: herbekijk hier de opname

Haal jij straks de stoelen weer van de tafel in je geliefde bar of café? Dan zullen je gasten je dankbaar zijn. Nog eens een lekker pintje van de tap drinken. Na een wandeling uitblazen op een terras: heel België kijkt ernaar uit. Mààr (er is altijd een maar) “zal het nog wel gezellig zijn?”  Die vraag horen we regelmatig. Veiligheid en gezelligheid: het hoeft geen of-of verhaal te zijn. Misschien kan het ook een en-en verhaal zijn als je op een positieve manier communiceert met de gasten? Als iedereen weet wat kan en niet kan in jouw zaak.

Horeca Forma wil je helpen om de verplichte maatregelen vanuit de overheid op aan aanvaardbare en gastvrije manier toe te passen in jouw horecazaak.

In dit webinar staan we stil bij alle verschillende interactiemomenten met de gast. Van het eerste contact tot het vertrek. 

In dit webinar ontdek je

  • hoe je de gasten op hun gemak kan stellen en een veilig gevoel kan geven.
  • hoe je de kans op besmetting verkleint in de omgang met gasten.

Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

gastvrij cafe

Gratis deelnemen?

  • Dit webinar gaat door op donderdag 11 juni van 10u30 tot 11u30.
  • Dit webinar is afgelopen, herbekijk hier de opname.

Goed om weten:

  • Houd je mailbox (en spam) in de gaten want je ontvangt een automatische bevestigingsmail met deelnamelink

Dit is een automatische e-mail van Zoom waardoor Engelse tekst en Nederlandse tekst door elkaar staan. De belangrijkste link in die e-mail is "Click here to Join" , dan kom je automatisch op het Zoom-platform terecht. Jouw camera en microfoon zullen we automatisch uitschakelen. De chatfunctie wordt gebruikt om vragen te stellen. 

Eén uur vóór de start ontvang je nog een laatste herinneringsmail. Je kan al 20 minuutjes op voorhand aanmelden!

  • Je ontvangt de opname achteraf in je mailbox zodat je het webinar op een gepast moment kan (her)bekijken.
  • Deze online training is zowel bedoeld voor uitbaters als medewerkers. Iedereen mee!

Herbekijk dit webinar:

Ook interessant

Webinar 4/6: Je werkgewoontes aanpassen aan de nieuwe realiteit

Werk jij in de horeca of heb je een eigen horecazaak? Dan zijn er heel wat dingen waaraan je moet denken om aan de nieuwe en veilige norm te voldoen. Om je daarbij te ondersteunen voorziet Horeca Forma dit gratis webinar. Je kan nu de opname (her)bekijken.

Webinar 10/6: Veilig en gastvrij omgaan met je restaurantgasten in coronatijden

Ga jij binnenkort met gemengde gevoelens terug aan het werk in de zaal? Je hebt er zin in maar voelt je nog wat onzeker? Dat is heel normaal in deze tijden. In dit webinar ontdek je hoe je het restaurantbezoek veilig én comfortabel laat verlopen: vanaf de verwelkoming tot afrekenen.

Webinar 10/6: Veilig en gastvrij omgaan met je hotelgasten in coronatijden

Stilaan zal het hotelleven weer op gang komen. Al zal het niet snel worden zoals vroeger. Hoe slaag je er als hotelmedewerker in om de gast een veilig én welkom gevoel te geven? Daar staan wij in dit webinar bij stil.

Webinar 5/6: HACCP – geef het coronavirus geen kans

Wat moeten we doen op vlak van HACCP, hygiëne en voedselveiligheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan? En aan welke maatregelen moet je nu eigenlijk voldoen in je keuken? Waar moet de kelner op letten bij uitserveren en afruimen? Daar gaat het in dit gratis webinar over.

Webinar 12/06: Geef het virus geen kans in jouw hotel

Binnenkort kunnen we de laatste plooien van het beddengoed nog snel gladstrijken en zullen de seminarieruimtes opnieuw naar koffie ruiken. Deze keer met extra maatregelen om jezelf, collega’s en gasten te beschermen tegen het COVID-19 virus. HACCP expert – Geert Bruggeman vertelt je er alles over in deze gratis webinar