Hoe (s)maak je het: plantaardige kaassaus

Een vraag voor trainer Pieter-Jan Lint

Chef Pieter-Jan Lint verdiept zich al jaren in de plantaardige keuken op hoog niveau. In zijn opleidingen deelt hij zijn uitgebreide kennis op een zeer toegankelijke manier. Pieter-Jan geeft bij Horeca Forma 4 opleidingen:

QR-codes, een goede zaak voor mijn zaak?

Een vraag voor hospitality trainer Kevin Strubbe.

De sympathieke Kevin Strubbe ademt hospitality. Hij deelt zijn kennis rond gastvrijheid en verkopen (want ja, beide gaan perfect hand in hand) in deze opleidingen. Ook voor startende zaalmedewerkers heeft Kevin een opleiding klaarstaan.

Hoe stuur je tijdelijke medewerkers aan?

Een vraag voor trainer/coach Eddy Vandersypt

Onze trainer Eddy is gebeten door coaching en leidinggeven. Hij kent de valkuilen en weet hoe ze te vermijden. Zijn opleidingen zijn altijd praktijkgericht met ruimte voor ervaringsuitwisselingen tussen de deelnemers.

Zo gemaakt: Instagramwaardige foodfoto's met je smartphone

Een vraag voor onze trainer/fotografe Hilde Lenaerts

Onze trainer Hilde bewijst dat je ook met je eigen smartphone de mooiste plaatjes kan maken voor Instagram. Tijdens de populaire opleiding ga je zelf aan de slag, vergeet je smartphone en lader niet ;)