Pieter Fraeyman & Christian Weij zijn onze Special Guests dit najaar

Twee keer per jaar (voorjaar en najaar) nodigt Horeca Forma een paar special guests uit: dat zijn culinaire topexperten die je voor één keer meenemen in hun leefwereld tijdens een masterclass. Dit najaar zijn dat topsommelier Pieter Fraeyman en fermentatiespecialist Christian Weij.
Dinsdag 29 August 2023

Special Guests najaar 2023: klaar voor een unieke masterclass?

Special guest #1: topsommelier Pieter Fraeyman

Masterclass Belgische wijnen (Haspengouw), dinsdag 19 september 2023 in regio Haspengouw

Topsommelier Pieter Fraeyman nodigt jou als wijnkenner uit voor een leerrijke wijnopleiding en -degustatie in de streek Haspengouw. Je krijgt handvaten voor de aankoop, pairing en promotie van de beste wijnen uit eigen land. Kom mee en ontdek waarom Belgische wijnen hun plek verdienen in de internationale wijnwereld. Meer info

Special guest #2: fermentatiespecialist Christian Weij

Masterclass fermenteren, maandag 2 oktober of maandag 16 oktober in Foodlab Proef! Te Schellebelle

Gefermenteerde voedingsmiddelen zijn een geschenk voor elke chefkok of sous-chef die zijn repertoire aan smaken wil uitbreiden. Daar moeten we jou natuurlijk niet meer van overtuigen. Tijdens deze opleiding krijg je de kans om op een hoger niveau te leren fermenteren. Samen met dé expert van de lage landen Christian Weij experimenteer je met schimmelfermentaties, zuivelfermentaties, dierlijke fermentaties, enz. Je boost je creativiteit en staat stil bij de veiligheid, controle en opvolging van het fermentatieproces. Meer info

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Toelatingsvoorwaarden:

  • Voor deze twee masterclasses is voorkennis een absolute vereiste. Ze zijn speciaal voor chefs & sous-chefs of sommeliers ... met de nodige knowhow in hun vakgebied, verworven in een (recente) opleiding of door beroepservaring.
  • Het is belangrijk dat je tewerkgesteld bent als werknemer in het Paritair Comité 302. Ben je werkgever? Dan kan je je samen met je werknemer inschrijven.
  • Inschrijven is in elk geval verplicht. Wacht niet te lang, want we volgen het principe 'first come, first served' (rekening houdend met bovenstaande toelatingsvoorwaarden).

Tags:

  • Opleidingsnieuws