Dranken, Special guest (masterclasses)

Masterclass Belgische Wijnen met Pieter Fraeyman: wijntour Heuvelland (W-VL) Nieuw

Unieke Belgische terroirwijn, dat past perfect in jouw gastronomisch concept? Eén dag meegenieten van de passie en expertise van Pieter Fraeyman, daarvan gaat jouw sommeliers hartje sneller kloppen? Zoek niet verder en schrijf je in voor deze unieke wijnbeleving op maandag 6 oktober in het West-Vlaamse Heuvelland.

Masterclass Ervaren

Horeca Forma biedt gratis opleidingen van onschatbare waarde. Maar voor wie

  • In de eerste plaats voor werknemers in loondienst: horecasector PC 302. Tot één jaar na hun laatste contract.
  • Je bent horecawerkgever (PC 302)?
    • Dan krijg je sowieso één opleiding naar keuze.
    • + toegang tot heel het aanbod als minstens één van je werknemers minstens één opleiding volgt.

Over deze opleiding

Sommelier van het jaar op zijn 29ste, drijvende kracht achter wijnatelier Sur Lattes, sommelier bij Hertog Jan at Botanic** en hij werkte mee aan het boek 'Wijnweekends in België': wie bezig is met wijn, kent Pieter Fraeyman. Geen betere expert dus om toelichting te geven bij al die tranende Belgische pracht in je glas. 

Voor Pieter Fraeyman gaan wijn en beleving hand in hand, en daar pluk jij de vruchten van: tijdens deze wijntour op 6 oktober ontdek je zowel de dranken als hun ranken. Je proeft en netwerkt met gelijkgestemden en West-Vlaamse topwijnbouwers (Entre-Deux-Monts, Cense de l’Alouette in Nieuwkerke, D’Hellekappelle).  

Zie je het al voor je: jij op de fiets* in het kielzog van Pieter Fraeyman, verschillende proeverijen zonder commercieel gepush én een lekkere lunch in een wijnveld. Met op het einde van de dag jouw gsm vol telefoonnummers van nieuwe, interessante mensen. 

*Een elektrische fiets, die krijg je ter plaatse. Totale fietsafstand +- 20 km.

Trainer

Voor deze masterclass schakelen we een special guest in: topsommelier Pieter Fraeyman: sommelier of the Year 2018, oud sommelier Hertog Jan at Botanic **, oprichter The Generous en medeauteur van het boek ‘Wijnweekends in België’.

Toelatingsvoorwaarden

  • Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze sommeliers of chefs, kelners, bartenders die intensief bezig zijn met wijn. Je hebt de basis al lang onder de knie. Je zoekt verdieping, verfijning en uitwisseling met collega’s die dezelfde drive delen. 
  • Bekijk ook de algemene toelatingsvoorwaarden bovenaan deze pagina. 
  • Max 2 deelnemers/horecazaak

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.