Opleidingen voor werkzoekenden: inschrijvingen geopend!

Iedereen, elke Belg jong en oud, snakt naar de heropening van de horeca. Er zal véél volk nodig zijn om al die hongerige magen te voeden en dorstige kelen te smeren. Daarom investeren wij en onze partners deze lente fors in opleidingen voor werkzoekenden met en zonder horeca-ervaring.
Donderdag 4 March 2021

Wij staan bekend om onze praktische gratis opleidingen voor horecamensen. Wat minder mensen weten, is dat wij ook werkzoekenden opleiden tot een welbepaald horecaberoep. Dit doen we samen met VDAB en andere opleidingspartners. Die werkzoekendenopleidingen duren meestal 2 à 3 maanden (stage inbegrepen). Het einddoel? Werk vinden in de horeca, natuurlijk.

Top 3 werkzoekendenopleidingen lente 2021

Het thuiszitten duurt nu al veel te lang, tijd om daar deze lente verandering in te brengen! Bij Horeca Forma kan je, als werkzoekende, gratis deelnemen aan enkele unieke opleidingen. Ze bereiden jou voor op een nieuwe en zelfs betere job in de horeca.

Onze top 3:

1. Populaire bartenderopleiding

Tijdens deze professionele, praktijkgerichte opleiding ontpop jij je in 2 maanden tijd tot een professionele barman of -vrouw. Deze opleiding is speciaal voor werkzoekenden met passie voor de horeca. Ervaring is niet nodig!

Locatie
Van ... tot
Meer info en inschrijven

Gent

6 april - 11 juni 2021 

Schrijf je hier in

Leuven

19 april - 25 juni 2021

Schrijf je hier in

2. Versnelde opleiding tot hulpkok

Wil je het diploma van hulpkok behalen en heb je al (basis)ervaring in een professionele keuken? Dan kan je je deze lente in amper 2 maanden tijd bijscholen tot het niveau van hulpkok.

Locatie 
Van ... tot ...
Meer info en inschrijven 

Antwerpen 

1 april tot 30 mei 2021

Schrijf je hier in 

Gent  26 april tot 4 juli 2021

Schrijf je hier in

Oostende 

Je kan op elk moment instappen  

Schrijf je hier in 

3. Versnelde opleiding tot hulpkelner

Heb je al wel enige ervaring in de bediening, maar wil je graag doorgroeien tot hulpkelner? Maak er dan werk van deze lente. In amper 2 maanden tijd leer je alles wat een goede hulpkelner moet kunnen.

Locatie 
Van ... tot ...
Meer info en inschrijven 

Oostende 

Je kan op elk moment instappen 

Schrijf je hier in

Alles weten over de werkzoekendenopleidingen?

Ontdek welke werkzoekendenpleidingen Horeca Forma en/of haar opleidingspartners nog aanbieden.

Meer informatie

Tags:

  • Opleidingsnieuws