(volzet) Zero-waste mocktailpairing (masterclass Humus x Hortense)

Tijdens Horeca Expo plannen we een pittige masterclass met Nicolas Decloedt en Caroline Baerten. In hun restaurant Humus x Hortense krijgen ongebruikte kruiden en groenten uit de keuken een tweede leven in maceraties en gefermenteerde dranken. Hoe ze dat aanpakken, demonstreren ze 21 november @ Chef's Place.
Donderdag 27 October 2022

Deze masterclass is volzet

Jammer, je bent nét te laat. Deze masterclass is intussen volzet. Heb je nog vragen, mail gerust naar opleidingen@horecaformavlaanderen.be.

Masterclass Zero-waste mocktail pairing

Wie vol overgave binnenstapt in de wereld van non-alcoholische arrangementen, zal zich voelen als Alice in Wonderland: overdonderd, verbaasd, verwonderd. Tenzij je naam Caroline Baerten is. Of Nicolas Decloedt. Samen runnen ze het culinaire plantbased restaurant Humus x Hortense in Brussel.  In hun duurzame en zero-waste filosofie, speelt botanische mixologie een essentiële rol. Ongebruikte kruiden en groenten uit de keuken krijgen een tweede leven in maceraties, tincturen en gefermenteerde dranken. Deze infusies leiden niet alleen tot unieke cocktails, maar óók tot bijzondere alcoholvrije mocktails. Altijd in harmonie met het gerecht. Dat zal je zelf ondervinden tijdens de masterclass/foodpairing op 21 november.

Over Humus x Hortense

  • nr. 10 beste vegetarische restaurants wereldwijd (We're Smart World 2023)
  • Michelin green star
  • Gault & Millau 15,5/20
  • Sustainability Award 2022

Waar & wanneer

Maandag 21 november 2022 @ Horeca Expo in de exclusieve hal 8 (Chef's Place) van 13u15 tot 14u.

Voor wie

Deze masterclass @ Chef's Place richt zich naar (sous-)chefs, sommeliers, kelners, bartenders, zaakvoerders,... van restaurants (Paritair Comité 302).

Bij je inschrijving krijg je een toegangscode voor Horeca Expo en de exclusieve zone Chef's Place. 

Deze masterclass is gratis en iedere bezoeker van Chef's Place kan aansluiten. Als je vooraf inschrijft, houden we een plaats vrij aan de degustatietafel.