Horeca Expo | Masterclass fermenteren met Natalie Schrauwen

Tijdens Horeca Expo bundelen Horeca Forma en Natalie Schrauwen hun krachten voor een masterclass ‘fermenteren’ op maandag 18 november in Chef’s Place.
Dinsdag 15 October 2024

Masterclass: fermenteren door Natalie Schrauwen 

Wie is Natalie Schrauwen?

Natalie Schrauwen, founder van ELDER en BRON, is een gevestigde naam in de wereld van fermentatie. Al ruim 10 jaar deelt ze haar kennis over fermentatie, wildpluk en koken op vuur met professionals en liefhebbers. Ze werkte al samen met (sterren)restaurants zoals Zilte, Hertog Jan, The Jane, Vrijmoed… waarvoor ze seizoensgebonden non-alcoholische pairings brouwde. 

Waarom deze masterclass?

Fermentatie is hot and happening en terecht! Het biedt niet alleen tal van gezondheidsvoordelen en het is een duurzame manier om seizoensproducten te bewaren, maar het opent ook een heel nieuw smaakrepertorium. Dat proef je letterlijk tijdens deze masterclass. Natalie brengt eigen fermentaties mee en toont ter plaatse hoe je ze integreert in dranken en recepten voor een extra unieke smaakbeleving. Je zal zien (en proeven) dat fermentaties verslavende smaakversterkers en een enorme meerwaarde in je recepten zijn. 

Voor wie? 

Deze professionele demo moet jouw job verrijken. Daarom geven we voorrang aan horecawerkgevers en -medewerkers (PC 302) die actief zijn binnen Food & Beverage, voornamelijk chefkoks, sous-chefs en ander keukenpersoneel, bartenders en werkgevers van een bar of brasserie/restaurant. Je hoeft geen voorkennis van fermentatie te hebben.

Waar & wanneer? 

Maandag 18 november 2024 @Horeca Expo Gent achteraan hal 8 (Chef’s Place) van 15u45 – 16u45.

Inschrijven

Na je inschrijving ontvang je een toegangscode voor Horeca Expo incl. Chef’s Place. Wacht niet te lang. Plaatsen zijn beperkt!

>> Schrijf je in voor de masterclass

Kan je er niet bij zijn maar heb je wel interesse? Volg dan eens onze gratis dagopleiding "Fermentatietechnieken aanleren en perfectioneren".

Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden en ben je er graag bij?

Inschrijven voor deze masterclass

Vragen? Laat het weten via opleidingen@horecaformavlaanderen.be

Bezoek ook onze stand: hal 1, stand 1000 (Horeca Vlaanderen & Horeca Forma) 

Lees hier wat je mag verwachten op onze beursstand. Tot dan!

Tags:

  • Opleidingsnieuws