Zien we elkaar tijdens Horeca Expo Gent 2024?

Een snelle vraag of een goeie babbel over onze opleidingen? Daar is de Horeca Expo -kortweg horecabeurs- het ideale moment voor. Kom tussen 17 en 20 november zeker langs op onze stand. En met een lekkere homemade mocktail of cocktail in de hand, wordt het gesprek eens zo plezant. Tot dan!
Dinsdag 15 October 2024

Bezoek onze stand: Horeca Vlaanderen & Horeca Forma (hal 1, stand 1000)

Naar jaarlijkse traditie vervoegen wij het team van Horeca Vlaanderen op Horeca Expo. Je vindt onze gezamenlijke beursstand in hal 1 (stand 1000), vlakbij de hoofdingang. 

Dit mag je verwachten:

  • Proef onze Horeca Expo cocktail & Horeca Expo mocktail

Proef op de stand van onze zelfgemaakte drankjes. Hiermee willen we professionals inspireren om ook homemade drinks aan te bieden. Dat is een pak origineler dan Cola of Fanta én er valt geld op te verdienen. Dus, zoek jij nog inspiratie voor een nieuwe bestseller op de kaart of een originele suggestie tijdens de eindejaarsfeesten? Spring dan binnen op onze stand.

Daarnaast trakteren we ook op lekkere homemade versnaperingen.

  • TIP: Masterclass fermenteren met Natalie Schrauwen

Fermentatie is hot and happening en terecht! Het biedt niet alleen tal van gezondheidsvoordelen en een duurzame manier om seizoensproducten te bewaren, maar opent ook een heel nieuw smaakrepertorium. Dat proef je letterlijk tijdens de masterclass met Natalie Schrauwen, een gevestigde naam in de wereld van fermentatie. Ze brengt eigen fermenten mee en toont ter plaatse hoe je ze integreert in dranken en recepten voor een extra unieke smaakbeleving. Je zal zien (en proeven) dat fermentaties verslavende smaakversterkers zijn en een enorme meerwaarde in je recepten.

De masterclass gaat door op maandag 18 november 2024 achteraan hal 8 (Chef’s Place) van 15u45 – 16u45Lees meer en schrijf je in.

  • Vraag alles wat je maar wil

    • Wij hebben 100 verschillende opleidingen. Dat aanbod werd nog uitgebreid met 100 e-learnings via het platform GoodHabitz. Moeilijk kiezen? Kom dan zeker langs voor advies.

    • Wens je een opleiding op maat in je zaak? Een bedrijfsopleiding kan al vanaf 6 personen. Tijdens de beurs kan je dit uitvoerig bespreken met de opleidingsadviseur.

  • Ontmoet de opleidingsadviseur van je regio

Onze opleidingsadviseursvertellen je over de opleidingsmogelijkheden. Door te luisteren naar je interesses en uitdagingen, weten ze welke opleidingen bij jou, je team en je zaak passen.

  • Ontdek tientallen online opleidingen

Via de app of website van GoodHabitz krijg je als horecawerkgever/-werknemer toegang tot meer dan 100 online opleidingen in 16 verschillende talen. Zo kan je leren op je gemak. Het beste van al? Via Horeca Forma is het  gratis*. Op de beursstand krijg je jouw gratis login voor dit platform.

(*voor horecawerknemers en werkgevers PC 302)

  • Schrijf in voor opleidingen

Maak het je gemakkelijk en schrijf je ter plaatse in voor een opleiding. Je krijgt ook inzage in opleidingsdata die nog niet online staan voor het grote publiek!

Toegangscode gezocht?

Ben jij actief in de horecasector Paritair Comite 302 en heb je nog geen toegangscode voor de beurs? We hebben nog codes en helpen horecapersoneel en horecawerkgevers graag verder. Interesse? Contacteer dan je opleidingsadviseur of stuur een mail naar hallo@horecaformavlaanderen.be, vertel ons waar je werkt/ welke zaak je uitbaat.

Horeca Forma & Horeca Vlaanderen: dubbel zoveel advies  

Elk jaar nodigt de werkgeversfederatie Horeca Vlaanderen ons uit op de stand. En elk jaar gaan wij met plezier op die uitnodiging in. Samen hopen we àlle bezoekers zoveel mogelijk te ondersteunen, adviseren en inspireren. Ben je benieuwd welke acties Horeca Vlaanderen in petto heeft? Volg dan zeker hun socials en website www.horecavlaanderen.be.