(Her)bekijk de opname

De opening van de restaurants komt dichterbij. Hoe zorg je er als chef of keukenmedewerker voor dat je het COVID-19 virus niet doorgeeft in alle handelingen met eten, dranken en toestellen of materialen? En waarop moet de kelner letten bij het uitserveren en afruimen? Die vragen leggen we voor aan Geert Bruggeman, HACCP-expert.

Op het programma

  • Wat zijn de 'corona-kritieke' punten in handelingen met eten, dranken en materialen?
  • Wat zijn aandachtspunten voor de keukenbrigade? En voor de bediening bij het uitserveren en afruimen?
  • Welke extra hygiënemaatregelen kan en moet je dan treffen in je restaurant of brasserie? En hoe dan?
  • Opfrissing HACCP & voedselveiligheid in relatie tot het coronavirus
  • Mogelijkheid om vragen te stellen
Haccp keuken

Gratis deelnemen? // update: webinar volzet

  • Dit webinar gaat door op vrijdag 5 juni van 14u tot 15u. 

  • Deze online training is voornamelijk voor restauranteigenaars en de keukenbrigade. Maar ook de bediening kan er iets van opsteken. 

  • Je kan de opname herbekijken op deze pagina.

Goed om weten:

  • Houd je mailbox (en spam) in de gaten want je ontvangt een automatische bevestigingsmail met deelnamelink

Dit is een automatische e-mail van Zoom waardoor Engelse tekst en Nederlandse tekst door elkaar staan. De belangrijkste link in die e-mail is "Click here to Join" , dan kom je automatisch op het Zoom-platform terecht. Jouw camera en microfoon zullen we automatisch uitschakelen. De chatfunctie wordt gebruikt om vragen te stellen. 

Eén uur vóór de start ontvang je nog een laatste herinneringsmail. Je kan al 20 minuutjes op voorhand aanmelden!

Vragen? Mail ons op forma@horeca.be. 

Ook interessant

Webinar 4/6: Je werkgewoontes aanpassen aan de nieuwe realiteit

Werk jij in de horeca of heb je een eigen horecazaak? Dan zijn er heel wat dingen waaraan je moet denken om aan de nieuwe en veilige norm te voldoen. Om je daarbij te ondersteunen voorziet Horeca Forma dit gratis webinar. Je kan nu de opname (her)bekijken.

Webinar 10/6: Veilig en gastvrij omgaan met je restaurantgasten in coronatijden

Ga jij binnenkort met gemengde gevoelens terug aan het werk in de zaal? Je hebt er zin in maar voelt je nog wat onzeker? Dat is heel normaal in deze tijden. In dit webinar ontdek je hoe je het restaurantbezoek veilig én comfortabel laat verlopen: vanaf de verwelkoming tot afrekenen.

Webinar 10/6: Veilig en gastvrij omgaan met je hotelgasten in coronatijden

Stilaan zal het hotelleven weer op gang komen. Al zal het niet snel worden zoals vroeger. Hoe slaag je er als hotelmedewerker in om de gast een veilig én welkom gevoel te geven? Daar staan wij in dit webinar bij stil.

Webinar 11/6: Veilig en gastvrij omgaan met je cafégasten in coronatijden

Haal jij straks de stoelen weer van de tafel in je geliefde bar of café? Dan zullen je gasten je dankbaar zijn. Na een wandeling uitblazen op een terras: heel België kijkt ernaar uit. Mààr (er is altijd een maar) “zal het nog wel gezellig zijn?” Die vraag horen we regelmatig.

Webinar 12/06: Geef het virus geen kans in jouw hotel

Binnenkort kunnen we de laatste plooien van het beddengoed nog snel gladstrijken en zullen de seminarieruimtes opnieuw naar koffie ruiken. Deze keer met extra maatregelen om jezelf, collega’s en gasten te beschermen tegen het COVID-19 virus. HACCP expert – Geert Bruggeman vertelt je er alles over in deze gratis webinar