Food

Variëren met texturen en structuren in je gerecht - voor cateringkeukens

Door de komst van El Bullie en Sosa is er veel veranderd. Door kennis en innovatie blijven er nieuwe producten op de markt komen. Buiten zetmelen zijn er nu ook veel vezels en proteïnen op de markt waarmee je heel wat variatie kan brengen in je texturen en structuren van je grootkeukengerechten. 

één dag Voor alle niveaus

Horeca Forma is de officiële vormingsorganisatie voor de horecasector Paritair Comité 302. Ons gratis aanbod is enkel bedoeld voor:

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden lichtjes afwijken. Inschrijvingen van zaakvoerders zonder RSZ, particulieren, jobstudenten, flexi's, vrijwilligers,... worden geweigerd.

Over deze opleiding

Ter info: Deze opleiding heette hiervoor 'Variëren met texturen en structuren in je gerecht: grootkeuken'. De opleidingsinhoud is ongewijzigd.

Je gasten verrassen met verrassende texturen en structuren in je grootkeuken? Na deze opleiding hebben zetmelen, emulgatoren, geleermiddelen en nieuwe bindmiddelen geen geheimen meer voor je. Je verbetert niet alleen de texturen en smaken, je zorgt ook voor meer stabiliteit en een langere houdbaarheidsdatum. Bovendien werk jij binnenkort al je keukenrestjes op en zorg je voor minder waste.  

Deze opleiding focust zich vooral op de grootkeuken, heb jij een brasserie of gastronomische restaurant? Kies dan voor deze opleiding: Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor beginners of de vervolgopleiding ervan Variëren met texturen en structuren in je gerecht: voor gevorderden  

Wat ga je leren?  

  • Welke nieuwe producten er op de markt zijn en wat je ermee kan doen 

  • De beste technieken om tot verschillende structuren te komen  

  • Hoe je ervoor zorgt dat producten langer houdbaar zijn 

Trainer

Piet Van Steenbergen. Meer trainingen met chef Piet

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.