Nieuwe opleidingslocatie in Limburg: Hoenger
Vanaf dit voorjaar verwelkomen we je graag in onze nieuwe opleidingslocatie Hoenger in Diepenbeek (vlakbij Hasselt). Zin om binnenkort een opleiding mee te volgen?
Agenda
- Dinsdag 29 april (9:00 - 17:00) - opleiding Foodcostberekening
- Woensdag 21 mei (10:00 - 16:00) - opleiding BBQ-technieken voor de plancha
- Maandag 26 mei (10:00 - 16:00) - opleiding Gezinsbeleving in de horeca: kleine ingrepen, grote impact
- Woensdag 18 juni (10:00 - 16:00) - opleiding Plant-based koken met Pieter-Jan Lint: gastronomische gerechten
Opleiding: Foodcostberekening
Foodcostberekening
In een financieel gezonde zaak zijn de gerechten niet alleen lekker, maar ook winstgevend. Daarom leer je in deze opleiding hoe je kostprijzen berekent en optimaliseert m.b.v. een gratis foodcostberekeningstool.
Opleiding: BBQ-technieken voor de plancha
BBQ-technieken voor de plancha
Vuur trekt aan. Mensen zijn nieuwsgierig, zien en ruiken je bereidingen. Het watertanden kan beginnen. De bekendste open vuur plancha is natuurlijk de Ofyr. Tijdens deze opleiding leer je al doende (beter) werken met open vuur plancha én het alternatief de gasplancha.
Opleiding: Gezinsbeleving in de horeca: kleine ingrepen, grote impact
Gezinsbeleving in de horeca: kleine ingrepen, grote impact
Gezinnen zoeken een leuke plek waar ze samen kunnen genieten—en jouw zaak kan die plek zijn! Maar hoe zorg je ervoor dat ouders ontspannen, kinderen zich welkom voelen én andere gasten zich niet storen? In deze opleiding ontdek je hoe slimme aanpassingen de zaak toegankelijker maken voor iedereen.
Opleiding: Plant-based koken: gastronomische gerechten
Plant-based koken: gastronomische gerechten
Je voelt je thuis in de plantaardige keuken. Maar streeft naar meer diepgang. Naar een gastronomisch menu met een vegan hoekje af. Voor topchef Pieter-Jan Lint is dat dagelijkse kost. Laat je inspireren door zijn inventieve technieken. En verfijn je menu tot in de puntjes.