“Kan het vuurtje wat warmer?”

Ja, we leven nog steeds in België. Ja, de vuurtjes staan roodgloeiend op het terras. Nee, we kunnen de zon niet naar hier halen. Dat gasten op een (overdekt) terras zitten met regenweer, is al een wonder. Sommigen verwachten dat we de temperatuur makkelijk tot 22 graden krijgen. Helaas, maar dit kunnen we wel doen!
Dinsdag 1 June 2021

Hierbij 3 tips van onze hospitality expert Kevin Strubbe:  

Duidelijke communiceren voor het bezoek

Zoek verschillende communicatiemiddelen om duidelijk te maken wat gasten op jouw terras kunnen verwachten. Een leuk filmpje op de homepage, foto's op Instagram of facebook,.. .  Zo zorg je ervoor dat gasten niet met een fout verwachtingspatroon naar jouw zaak komen.  

Ons uiterste best

Buig de nadelen om naar voordelen en vooral, communiceer deze consequent: "Het terras is niet helemaal hetzelfde als binnen, mevrouw, maar we hebben ons uiterste best gedaan om het voor jullie zo gezellig mogelijk te maken! 

Kom onverwacht uit de hoek 

Doe eens WoW! en verras je gasten op iets wat ze niet verwachten: als het echt te koud wordt kan je iets grappig doen met kerstliedje, ... Zo verstrooi je hun gedachten en laat je meteen ook zien dat je je uiterste best doet om het hen zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken, iets waar je ongetwijfeld veel sympathie voor in ruil zal krijgen.  

Zin om na te denken over de Wow-Service in jouw zaak?

Volg de opleiding “Service met een wow-factor” van Kevin Strubbe.

Service met een wow-factor