Vertel over je job en win!

Hoe staat het met de kwaliteit van jouw job in de horeca? Vul de vragenlijst in en maak kans op 1 van de 10 waardebonnen in een restaurant naar keuze.
Maandag 4 October 2021

Hoe kwaliteitsvol is jouw job?

Laat het weten ... en maak kans op een etentje in je favoriete restaurant. Zo kan jij heerlijk ontspannen terwijl wij de sector steunen.

Vul de vragenlijst in

Een kwaliteitsvolle job, dat is een fijne job die je lang en boordevol energie kan volhouden! Via deze vragenlijst willen wij te weten komen hoe werkbaar horecajobs zijn. Werk je in de horeca? Doe dan zeker mee, want je maakt kans op een etentje t.w.v. 75 euro in een restaurant naar keuze. Zo kan jij heerlijk ontspannen terwijl wij de horecasector steunen. 

Het duurt maar 5 minuten en je antwoorden worden vertrouwelijk verwerkt. Wij gaan met jouw ervaringen en feedback aan de slag om van de horeca een nog mooiere sector te maken. 

De winnaars worden in de loop van de maand december via mail op de hoogte gebracht. Bedankt en succes!

Ondertussen zin gekregen in een opleiding? Momenteel krijg je er een ticket van Horeca Expo gratis bij

Van 21 tot 25 november moet je in Flanders Expo zijn voor het belangrijkste Horeca-event van het jaar. Horeca Expo is de plek om inspiratie op te doen en te voelen dat de Horeca weer bruist van het leven. Dat willen wij stimuleren! Kom je tussen 1/10 en 18/11 naar een opleiding van Horeca Forma, dan krijg je één gratis toegangsticket voor de beurs. 

Wat moet je doen?

  1. Schrijf je in voor een opleiding die plaatsvindt van 1 oktober t.e.m. 18 november*.
  2. Kom naar de opleiding waarvoor je bent ingeschreven.
  3. Check je mailbox (en spam) in de week van 15 november (en ten laatste donderdag 18 november). Dan e-mailen we je unieke gratis toegangscode.
  4. Registreer je met die code op de website van Horeca Expo.