Een beeldwoordenboek is een handig boekje in zakformaat met foto’s van de belangrijkste namen van producten, materiaal, toestellen en vaktermen in het Nederlands en in enkele andere talen waaronder Engels, Frans en Oekraïens.

Voor wie?

Enkel bedoeld voor*:

  • Werknemers in de horeca (PC 302)
  • Werkgevers in de horeca (PC 302)
  • Partnerorganisaties waarmee Horeca Forma een samenwerkingsakkoord heeft gesloten

*Hotelscholen verwijzen we graag door naar www.mise-en-klas.be voor bestellingen. Behoor je niet tot één van deze doelgroepen, dan kan je wel nog gebruik maken van het digitaal materiaal: Horeca Translate, de vertaalapp FACT, www.beeldwoordenboek.be

Prijs

Gratis, maar enkel voor bovenvermelde doelgroepen. 

Beeldwoordenboek Keuken

Het ‘beeldwoordenboek keuken’ maakt (toekomstige) medewerkers vertrouwd met de meest voorkomende ingrediënten, materialen en begrippen die in een professionele horecaomgeving  worden toegepast. 

Met dit boekje in de hand, kan elke anderstalige begrijpen wat er juist bedoeld wordt tijdens het werk. En dat ongeacht zijn of haar moedertaal. Dankzij de foto’s en de verschillende vertalingen (Frans, Duits, Arabisch, Engels, Russisch én Oekraïens) wordt er voortaan klare taal gesproken.

Beeldwoordenboek Housekeeping

Dit beeldwoordenboek werd speciaal ontwikkeld voor kamerpersoneel. Het is een hulpmiddel om instructies beter te begrijpen. Zo verloopt het werk efficiënter.

Het bevat foto’s van alle onderdelen van de hotelkamer, de badkamer en de publieke ruimte. Wat komt er nog aan bod? Poetsmateriaal en –machines; foto’s over brandveiligheid, afval en milieu; en enkele veel gebruikte pictogrammen. Bij iedere foto staat de naam van de afbeelding in het Nederlands, Frans en Engels. Er is ook plaats voorzien om het woord te vertalen in de eigen taal of een specifiek dialect.

Preview

Bestelformulier