Geert Bruggeman

HACCP-expert

Geert Bruggeman slaagt erin om de complexe HACCP-regelgeving verstaanbaar en toepasbaar te maken voor elke horecazaak. Zo kan je met een gerust hart de FAVV-controleur te woord zijn.

Een training met Geert Bruggeman volgen?

Geert Bruggeman is lector aan de Artesis-Plantijn Hogeschool in Antwerpen en zaakvoerder van QREACTIV - Quality Upgrading in Foodservice & Hospitality. Hij geeft advies, training en coaching rond kwaliteit en voedselveiligheid. Hij wijst de sector al jaren de weg in de ingewikkelde HACCP-materie. 

Geert werkte mee aan de eerste editie van de Autocontrolegids voor Grootkeuken en Verzorgingsinstellingen heeft heel wat ervaring met audits in het kader van Autocontrole en/of Smiley in horeca, catering en grootkeuken. Hij ontwikkelde en geeft diverse opleidingen rond voedselveiligheid, HACCP, Autocontrole…maar ook rond productontwikkeling, voedselproductie, koude lijn-warme lijn, klanten aantrekken/overtuigen, kwaliteit managen, projectaanpak via APACA… 

Hij publiceert ook in vaktijdschriften (Catering, Hotel Business…), en adviseerde reeds tientallen bedrijven rond uiteenlopende bedrijfsaspecten. 

Dankzij deze ervaring is hij de geknipte persoon voor de opleiding HACCP in de horeca.

Meer Horeca Forma trainers

Een training met Geert Bruggeman volgen?