Financieel Beheer

Meer verkopen met je menukaart Nieuw

Hoe leid je de gasten onbewust naar de meest winstgevende gerechten en dranken op je menu? Tijdens deze training ontdek je de basisregels van menuleer en enkele interessante marketingtechnieken om het rendement van je kaart te verbeteren.

één dag Voor alle niveaus Tip voor werkgevers!

Wie heeft recht op de gratis opleidingen van Horeca Forma?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers, extra's en werkstudenten)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Over deze opleiding

Een klant schenkt maximum 2 minuten aandacht aan je menukaart. In die tijd wil je een professionele indruk nalaten en de keuze van de gast onbewust beïnvloeden. Marketingtechnieken helpen je klant uitkomen bij de “juiste” keuze. Iedereen tevreden: de klant en jij!

Na deze opleiding ken je

  • De basisregels van de moderne menuleer anno 2020
  • Simpele marketingtechnieken voor een aantrekkelijker menu met impact op het rendement
  • Praktische tips & tricks toepasbaar in elk type horecazaak

Trainer

Dany Dhollander. Meer info en meer trainingen met Dany?

Agenda

Meer verkopen met je menukaart

  • maandag 22 november 2021 - 09:00 - 17:00
Brugge

Hotel Crowne Plaza Brugge, Burg 10, 8000, Brugge

(Google Maps)

Eigen ondergrondse parking (betal.) - of parking. station en dan gratis busticket tot op Grote Markt

Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.

Ook toegankelijk voor horecawerkgevers (zonder voorwaarden).