Financieel Beheer, Marketing & Sociale Media

Meer verkopen met je menukaart

Na deze training ken je maar liefst 40 essentiële regels uit de menuleer om het rendement van je menukaart te verhogen. Als je 't goed aanpakt, leidt je menukaart de gast vanzelf naar de meest winstgevende gerechten en dranken. Tsjing, tsing!

één dag Voor alle niveaus Tip voor werkgevers!

Onze opleidingen zijn gratis! Maar voor wie?

  • Horecawerknemers in het Paritair Comité 302 (vaste werknemers (deeltijds en voltijds) en extra's)
  • Werkzoekenden die in het voorbije jaar gewerkt hebben in de horecasector (PC 302)
  • Horecawerkgevers (PC 302) met personeel dat opleidingen volgt bij Horeca Forma

Per opleiding kunnen de toelatingsvoorwaarden afwijken.

Over deze opleiding

2 minuten, dat is gemiddelde tijd die een klant aan je menukaart schenkt. Daarmee moet je het doen om én een professionele indruk na te laten én de keuze van de klant in de juiste richting te sturen.

Wat ga je leren?

  • In één dag tijd maak je kennis met in totaal 40 elementaire regels van de moderne menuleer anno 2022.
  • Marketingtechnieken voor een aantrekkelijker menu met impact op het rendement
  • Praktische tips & tricks toepasbaar in elk type horecazaak
  • Je gaat aan de slag met voorbeelden van menukaarten
  • Aan de slag met je eigen menukaart: je krijgt ter plaatse advies van onze expert
  • Checklist voor een menukaart die opbrengt!

Tip voor werkgevers: Je kan als horecawerkgever gratis deelnemen aan deze opleiding, zelfs als je werknemers nog geen opleidingen volgen bij Horeca Forma.

Trainer

Dany Dhollander. Meer info en meer trainingen met Dany?

Agenda

Deze training komt nog terug. Toon alvast je interesse of organiseer deze training bij jou in de zaak.
Prijs
Gratis deelname
Goed om weten

Inschrijven verplicht.

Je krijgt een getuigschrift van Horeca Forma.

Ook toegankelijk voor horecawerkgevers (zonder voorwaarden).