The Cheflist
Welke Horeca Forma opleidingen zijn essentieel in een hedendaags restaurant? Voor onze rubriek 'The Cheflist' stelden we deze vraag aan Laurence Haegheman. Zij staat samen met haar broer Jonas aan het roer en het fornuis van het succesvolle groenterestaurant De Vijf Seizoenen in Brakel.
Opleiding: Creatief culinair met granen en zaden
Creatief culinair met granen en zaden
Granen en zaden, het nieuwe goud in de keuken? Zeker wel, want het zijn de ideale vervangers voor klassiekers zoals aardappelen. Onze boodschap: Think out of the box. Met de technieken uit deze opleiding, van pekelen tot poffen, kan je alle kanten uit.
Opleiding: Plant-based koken: pekelen en fermenteren
Plant-based koken: pekelen en fermenteren
Deze eeuwenoude bewaar- en keukentechnieken zijn bezig aan een stevige comeback.
Opleiding: Professioneel aan de slag op sociale media
Professioneel aan de slag op sociale media
Laat je onderdompelen in de wereld van sociale media. Leer professionele profielen aanmaken voor zowel Facebook, Instagram en Google. Kom alles te weten hoe je sociale media kan inzetten om meer klanten en reserveringen binnen te halen.
Opleiding: Betere foto's maken voor Instagram
Betere foto's maken voor Instagram
Het perfecte beeld voor je instagrampagina of stories doet je populariteit stijgen. Tijdens deze opleiding leer je de perfecte foto maken en welke content je kan delen. Gratis.
Opleiding: Je medewerkers (tevreden) houden
Je medewerkers (tevreden) houden
Goede werknemers zie je niet graag vertrekken. In deze opleiding leer je meer over hoe je personeel tevreden houdt, hoe je ziekteverzuim tegengaat en levenslangs leren stimuleert.